Doğum sonrası karnım eski haline dönecekmi???

benbilirim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
2.614
7
116
Diğer
kızlar inş. cuma günü sezeryanla bebegımı kucagıma alacagım
ama ilk doğumum cevremde dolu söylentıler var.
bugunde arnımın eskısı gibi olmayacagını sarkık olacagını söledıler.böle bişey varmı.yanı gevseyen o deri eskısı gibi sıkı olmıcakmı???
birde sıkılaştırıcı olarak önerebileceginiz bir ürün varmı
korsemı aldım

hiç takma canım benim bi oğlum var 6 aylık doğumdan önce banada herkes öle dedi doğurudm yaklaşık 15 gün falan karnım hiç doğurmamış gibiydi eyvah dedim böyle kalcak ama ne spor yaptım ne korse ne sıkılaştırıcı kullandım 1 aya bile kalmadan karnımda vücudumda normale döndü. 42 kg ile hamile kalmıştım. 53 54kg ile doğuma girdim 1 aya kalmadan 45e indim şuan gene 42 yim hiççç takma bunları herşey düzeliyo sen bebişini görünce bunları hiç umursamıcaksın zaten şimdiden hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah yardımcın olsun canım

sağol cnm
sen nasıl doğum yaptın?
benım sezeryan olacak ya bırde bunla alakalı eleştiri alıyorum sankı kendı tercıhım.sinirlenıyorum şimdiden.bebegım kılolu dr sezeryan olmalısın dedı napabılırım .bazı ınsanlardan nefret edıyorum sırf konusmak için konusuyrlar

Anladığım kadarıyla gulllfer sanslı kadınlardan. Cok üzgünüm ama kadınların %70'nin karnı benim gibi kalıyor, yani göbekli. İyi seyler söylemek isterdim ama forumları söyle bi oku, herkes karnından sikayet ediyor. Benim bebegim 3 aylık. Sarkma falan yok ama 8 kilo fazlam var ve karnım da 4-5 aylık hamileymisim gibi. Ayrıca bir sürü de catlak var. 1haftadır komplekse girdim, bu göbekten kurtulmanın yollarını arıyorum. Cogu kadın 6 aydan sonra zayıfladıklarını söylüyor ama göbek ne durumda olur bilemiyorum. Allah tamamına erdirsin kardesim. Ben de sezeryan gecirdim.

Kardes ben de 3ay önce sezeryan gecirdim. Dogumdan sonraki sancılar beni cok zorladı. Sana bazı tavsiyelerim var. Ameliyat sırasında seni uyusturdukları icin bagırsakların düzenli calısmayacak. Dolayısıyla gaz sancıların olacak ve bu sancılar dikişlerini acıtacak. Gazdan kurtulman icin kendini biraz zorlayıp bol bol yürümen lazım. Ne kadar cok yürürsen o kadar cabuk toparlanırsın. Ayrıca ayaklarını kesinlikle üsütme. Yanına yün patik al. Hastanede bol bol sıcak su torbası kullan. Kayısı suyu ic, seftali suyu gibi gaz yapanlardan uzak dur. Merak etme 1haftada acıların bitecek. Simdiden cok gecmiş olsun.

aslında arkadaşa şimdi moral vermek lazım ama gerçeklerde var bende korkuyordum ve başımada geldi benimde 4 aylık kadar göbeğim kaldı bebeğim 7 aylık, yaklaşık 2 aydır karın kaslarını çalıştıracak hareketler yapıyorum ama hala fazla bir değişiklik yok,bide bence genetikle alakalı eğer annen ablan vs göbekli ise sendede aynısı oluyor bende öyle oldum, ama bazende bakıyorum sezeryan olanlar dümdüz karın hayret ediyorum
bence doğumdan sonra birsüre korse kullan ben kullanmadım pişmanım, komşum kullanmış ne güzel hiç doğurmamış gibi sadece biraz kilo var göbek yok

kızlar cok teşekkür ederım tavsıyelerınıze uyacagım.benım kastetıgın kılo olarak kalan göbek değil.yanı sonucta aldıgım kıloları 6aydan evvel zaten veremem bu gercek.hanı dıyorum doğumdan öncekı gibi göbegımdekı o derı toparlacakmı onu demek istedım.yoksa esneyen o karın öle sarkıkmı kalacak.
korsemı aldım ıns dıkışlerım alındımı hemen takıcıam.birde su sıkılaştırıcı kremlerden alayım dıyorum ama hangi marka bilemıyorum.
cok sağolun elbette öncelıkle saglıkla ıyıleşmek amacım.martta ankaraya gididem 4ay egıtım olacak o aaarada yuzme ve spora yazılırım ıns bıraz da olsa faydası olur

birde bu karın kalma olayı sezeryana mahsus bir şeymı yanı normal dopum yapanalrında kalabılır sonucta onalrında karnındakı derı esnıyor değilmı

49 kiloyla hamile kaldım.. 69la doğuma girdim oğlum 5.5 aylık suan 50 kiloyum.. sadece karnım çok sert deil mekik gerekio ama öle kötü bi görüntü yok.. takmayın kızlar gerçekten kilolar gidio..

5,5 ay oldu doğum yapalı.47-48 kiloyla hamile kaldım doğuma gittiimde 64 kiloydum. doğumdan sonra ertesi günü tartıldım 54 kiloya inmişim.10 kilo doğumda gitti. normal doğum yaptım. şuan 52 kiloyum. zaten çok zayıftım şimdi ideal kiloma ulaştım. fakat göbek 4-5 aylık gibi kaldı. herkes doğumdan sonra sarmamı söyledi.denedimde ama çok dikişlerim vardı karnımı sarınca dikişlerim acıdı çok. normal doğum olmasına rağmen. bende korktum birkaç gün sonra çıkarttım.göbeğim çok rahatsız ediyor beni. bariz yağ üstelik. basenlerdede biraz var. kötü görünüyor. spor yapmayı düşünüyorum ama pek vaktim olmuyor. bu bence normal yada sezeryanla alakalı değil. kişinin yapısıyla alakalı. sezeryanla doğum yapmış daha 40 ı çıkmamış birini gördüm geçen dümdüz karnı vardı. bizim ailedede göbek çok.zayıflarda bile göbek var hep..

bende doğum yapalı 4 ay oldu çok kortuğum göbeğim birazcık kaldı.....zaten ayhva göbek vardı onadalıştım.şimdi esas derdim azda olsa çatlaklar onun içinde krem kullanmaya başladım.bakalım geçirecekmi.

bende bu konuda doğum yapalı 3 ay oldu sezeryanla yaptım doğumu bebeğimin kilosundan dolayı hiç istemedim seryan olmayı 56 la hamile kaldım 76 la doğuma girdim doğum dan hemen sonra 8 kilo verdim şuan 17kilo vermiş durumdayım hiç diyet yapmadım emziriyorm5 kilom kaldı oda göbek nasıl gider bilmiyom iğren gözüküyo benm 2 ci doğumum birinci normal oldu 3 ayda normale donmüştm göbek dahi sezeryanda göbek kalıyo kim ne derse desin

Benimde aynı sıkıntım var.hamile görüntüsü ne zaman gecti?ozel bir uygulama yaptınmi?

arkadaslar bolbol spor yapmak lazim aynen bendede 10 kilo kaldi ama son bir haftadir hergün yürüyüs bir saat birde elimden geldigince evde haraketler yapiyorum diyete giremiyorum cünkü emziriyorum

arkadaslar bolbol spor yapmak lazim aynen bendede 10 kilo kaldi ama son bir haftadir hergün yürüyüs bir saat birde elimden geldigince evde haraketler yapiyorum diyete giremiyorum cünkü emziriyorum

Ben de aynı durumdayım 10 kilo fazlam var ve emzirdiğim için tam bir diyet yapamıyorum. Bebeği sütten kesmek istemiyorsak beslenmeye dikkat etmek gerekiyor. Bence anne sütü almak bu yavrucağın en doğal hakkı. Her gün dışarı çıkmak da bebekle çok zor benim için. Evde artık hareket etmeye çalışıyorum. Önceden tek seferde 50 mekik çekebiliyordum şimdi hiç formumda değilim. sanki daha önce hiç spor yapmamış gibiyim. Bu göbekle bu kiloyla çok zor. Biraz çaba biraz sabır gerekiyor ancak kabullenemiyorum bu halimi.

aynen bende senin gibiyim...naapcaz yaaaaaaaaaaaaa

peki canim catlak durumun nasil??? ben suan 39. haftadayim bundan 4-5 hafta öncesine dek cizik bile yoktu simdi harita gibi oldum.. ailemden gelen bisey oldugunu biliyorum ama dogumdan sonra böyle hem sarkik hemde catlak patlak kalirim diye triplere giriyorum.. bikac tanede yag ve krem denedim ama faydasi olmadi hemde bebege zarari olur diye cekindim ve biraktim....

valla ben ikiz annesiyim hamile kaldığımda57 kiloydum 25 kilo aldım öle doğuma girdim,3 ayda eski kiloma döndüm şuan bebeklerim 15 aylık 54 kilo oldum, hiç göbek yok lakin gevşeklik azda olsa mutlak kalıyor malesef kim ne dersin... bebeklerinizin keyfini çıkarın zamana bırakın bol hareket..

Benim de son on günde kaşına kaşına çatladı öyle engel olamadım ne yaptıysam. Bence kremlemekten vazgeçme sonrası daha da kötü olabilir. Bebeğe zararı olacağını zannetmiyorum doktoruna bi sor istersen. Ben 6 kutu krem bitirmiştim hamileliğimde. Çok değil ancak yine de çatlak var. Yılmadan kremliyorum şimdide. Yaza kadar en azından iyice azalsın istiyorum.

Peki nasıııl. Nasıl oldu kendiliğinden mi gitti o kilolar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…