- Konu Sahibi benbilirim
-
hiç takma canım benim bi oğlum var 6 aylık doğumdan önce banada herkes öle dedi doğurudm yaklaşık 15 gün falan karnım hiç doğurmamış gibiydi eyvah dedim böyle kalcak ama ne spor yaptım ne korse ne sıkılaştırıcı kullandım 1 aya bile kalmadan karnımda vücudumda normale döndü. 42 kg ile hamile kalmıştım. 53 54kg ile doğuma girdim 1 aya kalmadan 45e indim şuan gene 42 yim hiççç takma bunları herşey düzeliyo sen bebişini görünce bunları hiç umursamıcaksın zaten şimdiden hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah yardımcın olsun canım
kızlar inş. cuma günü sezeryanla bebegımı kucagıma alacagım
ama ilk doğumum cevremde dolu söylentıler var.
bugunde arnımın eskısı gibi olmayacagını sarkık olacagını söledıler.böle bişey varmı.yanı gevseyen o deri eskısı gibi sıkı olmıcakmı???
birde sıkılaştırıcı olarak önerebileceginiz bir ürün varmı
korsemı aldım
Anladığım kadarıyla gulllfer sanslı kadınlardan. Cok üzgünüm ama kadınların %70'nin karnı benim gibi kalıyor, yani göbekli. İyi seyler söylemek isterdim ama forumları söyle bi oku, herkes karnından sikayet ediyor. Benim bebegim 3 aylık. Sarkma falan yok ama 8 kilo fazlam var ve karnım da 4-5 aylık hamileymisim gibi. Ayrıca bir sürü de catlak var. 1haftadır komplekse girdim, bu göbekten kurtulmanın yollarını arıyorum. Cogu kadın 6 aydan sonra zayıfladıklarını söylüyor ama göbek ne durumda olur bilemiyorum. Allah tamamına erdirsin kardesim. Ben de sezeryan gecirdim.
arkadaslar bolbol spor yapmak lazim aynen bendede 10 kilo kaldi ama son bir haftadir hergün yürüyüs bir saat birde elimden geldigince evde haraketler yapiyorum diyete giremiyorum cünkü emziriyorum
Ben de aynı durumdayım 10 kilo fazlam var ve emzirdiğim için tam bir diyet yapamıyorum. Bebeği sütten kesmek istemiyorsak beslenmeye dikkat etmek gerekiyor.Bence anne sütü almak bu yavrucağın en doğal hakkı. Her gün dışarı çıkmak da bebekle çok zor benim için. Evde artık hareket etmeye çalışıyorum. Önceden tek seferde 50 mekik çekebiliyordum şimdi hiç formumda değilim. sanki daha önce hiç spor yapmamış gibiyim. Bu göbekle bu kiloyla çok zor. Biraz çaba biraz sabır gerekiyor ancak kabullenemiyorum bu halimi.
Ben de aynı durumdayım 10 kilo fazlam var ve emzirdiğim için tam bir diyet yapamıyorum. Bebeği sütten kesmek istemiyorsak beslenmeye dikkat etmek gerekiyor.Bence anne sütü almak bu yavrucağın en doğal hakkı. Her gün dışarı çıkmak da bebekle çok zor benim için. Evde artık hareket etmeye çalışıyorum. Önceden tek seferde 50 mekik çekebiliyordum şimdi hiç formumda değilim. sanki daha önce hiç spor yapmamış gibiyim. Bu göbekle bu kiloyla çok zor. Biraz çaba biraz sabır gerekiyor ancak kabullenemiyorum bu halimi.
peki canim catlak durumun nasil??? ben suan 39. haftadayim bundan 4-5 hafta öncesine dek cizik bile yoktu simdi harita gibi oldum.. ailemden gelen bisey oldugunu biliyorum ama dogumdan sonra böyle hem sarkik hemde catlak patlak kalirim diye triplere giriyorum.. bikac tanede yag ve krem denedim ama faydasi olmadi hemde bebege zarari olur diye cekindim ve biraktim....
valla ben ikiz annesiyim hamile kaldığımda57 kiloydum 25 kilo aldım öle doğuma girdim,3 ayda eski kiloma döndüm şuan bebeklerim 15 aylık 54 kilo oldum, hiç göbek yok lakin gevşeklik azda olsa mutlak kalıyor malesef kim ne dersin... bebeklerinizin keyfini çıkarın zamana bırakın bol hareket..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?