doğum sonrası karın sarma veya korse kullanma

haceryldrm

canım kızım azra duru'm
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
112
0
116
40
İstanbul
ben doğum yapalı 2 ay oldu .. ama karnımı sarmadım çünkü bana söyleyen olmadı.. yeni yeni duydum.. işte keşke sarsaydın niye sarmadın kalır göbeğin falan diyorlar. aranızda saran varmı.. şimdi sarmaya başlasam geçermi ..

ben 3 gun once sezeryanla dogm yaptim aslinda ertesi gun saracaktim annem cesaret edemedi birsey olur diye bugun kendim sardim ve keske daha erken sarsaymisim diyorum gobegimi toplarmi toplamazmi bilemeyecegim ama artik kambur kambur yurumuyorum hareket kolayligi sagladi. bence herkes mumkn oldugu kadar erken sarsin.
bence sende sarmalisin, ayni zamanda karin sikilastirici egzersizler yaparsan halledersin.

kızlar bende 10 hazzirnda dogum yaptım sezeryanla 3. gün hemen sardım ve inanın işe yarıo hemen hemen kalmadı göbegim azıcık sarkma var oda egzersizle gider sanırım bence mutlaka sarın derim...

ben sarmadım,korse bile içimi daralttı:)) kaldı ki sezeryan sonrası en az 10 gün beklemek gerekiyor sarmak ya da korse için..benim doktorum 10gün demişti..ben ihtiyaç duymadım ama uygulamak isteyen arkadaşlar lütfen doktorunuza sorun..
bugun 39.gün 4 kilo fazlam kaldıhihoyyyt ama benim göbek de sporsuz gitmez:)

enim annem sarmış.. 2 doğum yaptı göbeği gayet gzel toplanmış... ben sarıcam ama ne zaman ona karar veremiyorum. annemin sözünü dinnicem =)

ben sezeryan olalı 5 gün oldu; henuz sarmadım ama dr'umun söylediği gibi 2 gün sonra baslıcam
şunu söyliyim bence kesinlikle sarmak işe yarıyo çünkü 2 gündür giydiğim iç çamasırı biraz dar ve sıkı, bugun baktım çamaşırın kapsadığı karnım dümdüz yerleşmiş yukarısı bombeli hala hamile gibi
iç çamaşırı bu kadar topluyosa korse kesin işe yarar.
kullanınca sonucları tekrar yazarım burdan:hulya:

yazılanları görür görmez hemen korse taktım 6 gün oldu sezeryan olalı bende korktuğum için takamıyordum.kesşke 3 günlükken taksaydım inşallah kalmaz göbeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…