Annem takmadi ve sarkik kaldi göbeği. Ben de bekarken uzun sureli korse kullanarak bel oyuntusu olusturdum vücudumda. Korse cok yararli bir sey. Tabii doktorunuza sorun yine de.Doğum sonrası korse gibi karnı destekleyecek sıkıştıracak korseyi kimi öneriyor kimi önermiyor. Takıp da memnun kalan var mı ve ya takmayıp da yine de toparlanma sorunu yaşamayan var mı ?
Tavsiye edenler nasıl bir şey kullanıyor?
Benim dr önermişti taktım hem rahat hareket ettim hemde hiç sarkmam olmamıştı.ikinci gebeliğim doğumdan sonra yine takacagimDoğum sonrası korse gibi karnı destekleyecek sıkıştıracak korseyi kimi öneriyor kimi önermiyor. Takıp da memnun kalan var mı ve ya takmayıp da yine de toparlanma sorunu yaşamayan var mı ?
Ne markaydı ve nerden almıştınız hatırlıyor musunuz?Bende yüzde yüz işe yaradı doğumhaneden çıktığım gibi takmıştım
Benimki çok iyi bir marka değildi çünkü doğuma çok yakın bir zaman öğrenmiştim korse takılacağını, hemen internetten sipariş vermiştim, dedim yorumlarda fena değil alayım. Emay agrafli hamile korsesiydi yanlış hatırlamıyorsamNe markaydı ve nerden almıştınız hatırlıyor musunuz?
Teşekkür ederim. Hemen bakıyorum.Benimki çok iyi bir marka değildi çünkü doğuma çok yakın bir zaman öğrenmiştim korse takılacağını, hemen internetten sipariş vermiştim, dedim yorumlarda fena değil alayım. Emay agrafli hamile korsesiydi yanlış hatırlamıyorsam
Takmadim gobek kalmadi zira kolik sonra ek gida sonra yurume derken zayifladim bileDoğum sonrası korse gibi karnı destekleyecek sıkıştıracak korseyi kimi öneriyor kimi önermiyor. Takıp da memnun kalan var mı ve ya takmayıp da yine de toparlanma sorunu yaşamayan var mı ?