Doğum sonrası karın çatlakların dan nasıl kurtuldum!!!

dediğim gibi bu işide bu vesile ile yapıyorum 3 aydır.... hangi sehirde olduğunuzun önemi yok alış fiyatından alacaksınız direk adresinize gelecek ürünler kapıda ödeme
Yaa son olarak zahmet olmazsa özelden de olsa fiyat yazarmısınız bana da ;)

kişi ürünü alsın iş bitsin istemiyorum...memnun olur olmaz en azından irtibatta olmak isterim....bi cok arkadaşlık kurduk bu şekilde istanbuldan ankaradan konyadan izmirden bi cok ilden güzel arkadaşlıklarım oldu... herşeyim açık face adresime kadar paylaştım...ordan da inceleyebilirsiniz

bu arada ben ANTALYA da yaşıyorum....ürünlerde almanya üretimli ve sipariş halinde istanbul merkezden dağıtılıyor

bence sonuca göre fiyat makul :) 1000 tl de veririm fazlasınıda karın germe olmayı dusunuyodum sonuc almazsam bence fazlasını hak ediyor

Meraba kizlar
Bugun dusta farkettim
Karnimda kocaman serit halinde catlagim cikmis .

Mosmor
Diger tarafindada cikmaya baslamis
Badem yagi vs surekli masaj yapiyorum ama nafile demek ki

Ne yapmam gerekiyor
Karninda catlaklar cikan varmi
Daha 14 haftaligim erken degilmi

Evet erken çatlama ya baslamissin bazıları ne yapsa nafile genetik catliyi bu firmanın hamileler için mum diye bi kremi var onu kullananlar da memnun

Şunu lütfen aklınıza sokun ; Oluşan çatlağı yok etmek mümkün değildir.

Çatlağın çözümü oluşmadan önleyici işlemler yapmaktır.

büyük yalan :KK70:
beyazlaşmış çatlağa tıpta çare yok canım benim. sen kremle hallettin demek çok ilginç
ayrıca radyofrekans biraz daraltıyor baska da işe yarayan bir şey yok.

yıllardır bunu yazıyorum bunu çiziyorum ama ürün satmak adına yapılmayan kalmadı.

Back
X