Doğum sonrası karın çatlakların dan nasıl kurtuldum!!!

hayel30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
67
1
86
Antalya
KIZLAR yeni bir ürün denedim cok iyi...karnim derin catlaklı catlakların ici buruşuk ve sarkik dı baya vahim di yani. Kullandiğim ürünler mucize gibi karnimi baya bi düzeltti. 1 Hf kullanıyorum burusukluğunu sarkıklığını baya yok etti çatlaklarım da da değişmeler gozlemliyorum. Resimlerini atıcam

Foto atmayı beceremedim isteyen olursa özelden msj gönderirim öncesi sonrası fotolari

Dermaintense, emergency sprey, algetic set (normalde selülit ve sikilasma için bi ürün bende sikilassin karnim diye takviye kullandim) 2 çocuk dogurdum büyük 3 bucuk küçüğü 2 yasinda

Dermaintense, emergency sprey, algetic set (normalde selülit ve sikilasma için bi ürün bende sikilassin karnim diye takviye kullandim) 2 çocuk dogurdum büyük 3 bucuk küçüğü 2 yasinda
Fiyatları ne kadar gerçekten fayda etmiş

edited_20160630_132834.webp
edited_20160512_171441.webp
bu benim karnim sonraki ve önceki 1 Hf düzenli kullanim

Bana da nerden temin ettiğini yazarmisin lütfen adını da benim de çok ihtiyacım var zahmet olmazsa canım

arkadaşlar bur da emek verip paylaşım yapıyorum saklamadan gizlemeden herşey açık resim gerçek. ürünler net ortada...lütfen ricam özelden onca soru sorup sonrada puffff,,,, güvensizlikmidir yoksa başka bişeymi orasını bilemedim... Ben bu işi yapıyorum cünkü LR HEALT BEUTY in ürünlerine inandım...denedim gördüm...buraya ürünler haricinde yazmadığım püf nokta var...kendimin ayriyeten uyguladığım...onuda benle irtibata geçene anlatacağım benimde gerçekten güvendiğim...

Son düzenleyen: Moderatör:
KIZLAR yeni bir ürün denedim cok iyi...karnim derin catlaklı catlakların ici buruşuk ve sarkik dı baya vahim di yani. Kullandiğim ürünler mucize gibi karnimi baya bi düzeltti. 1 Hf kullanıyorum burusukluğunu sarkıklığını baya yok etti çatlaklarım da da değişmeler gozlemliyorum. Resimlerini atıcam
Banada ozelden gonderirmisin tatlim bide fiyati nekadar

Özelden yazmak yerine , en azından hangi şehirden ve ne fiyata aldığınızı yazsanız sizin için daha kolay olmazmı? Çünkü bende soracağım nerden , nasıl ne fiyata aldınız . Sonuç çok iyi üstelik çok kısa bir sürede etki etmiş.

dediğim gibi bu işide bu vesile ile yapıyorum 3 aydır.... hangi sehirde olduğunuzun önemi yok alış fiyatından alacaksınız direk adresinize gelecek ürünler kapıda ödeme

Back
X