doğum sonrası kanama

Mavera1111

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
5
0
normal doğum yaptım.50 gün oldu ama derdin biri bitse biri bitmiyor.ne bitmek bilmez bi çileymiş bu doğum sonrası anlamadım ya.şu an 51. günüm ve çok fena kanamam var doğumdan sonra kanamam daha hiç kesilmedi.ve 30 günden sonra artmaya başladı. 2 gün önce akşam evde misafir vardı.onların yanında kendimi tuvalete zor attım bacaklarımdan kanlar akmaya başladı.sanki çiş yapmış gibi birden indi.ben pedi koyana kadar her yer kan oldu.ne kadar kan aktı tahmin bile edemiyorum.daha sonra büyük parçalar düştü el kadar. ve puding kıvamındaydı.ayağa her kalkışımda bu parçalardan düşüyo.şimdi aşırı şekilde kanamalıyım hala. bu dertten ne zaman kurtulacağım bilmiyorum.spiral taktıracaktım artık onu bile düşünemiyorum.ilişkiye bile girmek aklıma gelmiyecek artık bu yüzden. lütfen bana bu konuda bişey söyleyin..(ayrıca doğum yapan insanın evine en az 5-6 ay kimse uğramamamalı.çünkü hangi durumla karşılaşılacağı belli olmuyor.çocukla mı ugraşacaksın misafirle mi kendinle miii.herkes 40ın çıkmasını beklemiş gibi akın ettiler eve.bi yere kaçıyoz sanki).

bu anlattıkların hiç normal degıl el kadar kan pıhtılarının düşmesı aşırı kanama ve 50 gunu geçmişolması çok fazla canım derhal bı doktora gıt bı dakıka bıle vakıt kaybetme hemen gıt bunlar çok anormal haller.. lütfen ıhmal etme.. kan kaybedıyo olabılırsın normal logusalık kanı olmayabılır kı degıl gıbı görünüyo normal logusalık kanı bı aya çok açık renk oluyo kan gıbı olmuyo sümüksü akıntı seklıne dönüşüyo ama senın artmış.. rahmınde yara yırtık vs olabılır hersey olabılır çok tehlıkeli..

bende doğumdan sonra kanamam 70 gün mü ne sürmüştü dra gitmiştim neden böyle diye ultrasona koydu birşey yoktu kişiden kişiye değişir ama seninkide çok fazla ben azar azar oluyordum bence bi dra git parça felan birşey kalmış olabilir....

canım benımde kanamam uzun surdu 55. gunde bitti. 40 gunden sonra kananmam fazlalasınca doktorum normal adet gordugumu soyledı ama parca yoktu ve 60 gunden fazla surmemelı ; eger gecerse gel demıstı

sorunu cozdunmu bılmıyorum ınsallah saglıgına kavusmussundur

ayrıca sana soyle anlatayım; ben kasım ayında dogum yaptım yanı yeni: hastaneden eve geldıkten sonra bir kere bile olsun logusalar gıbı yatamadım sankı kactık mısafır ustune mısafır geldı. gelenler sagolsunlar bırde uzun oturuyolardı uykum gelıyo bebegım acıkıyo emzırmeye calısıyorum yardımla.... zaten yan oturuyodum tek basıma bebısımı kucaklayıp emzırmeye baslayamıyordum. sırtımı dayayacagım bir yer olmalı eee ama koltuklarda mısafır var. dus alıp rahatlamak ıstıyorum hıc kımse musaitmisin dıye sormuyo cıkıp gelıyolardı ben ya dustan cıkınca karsımda buluyodum ınsanları yada dusa gıremıyodum..... bazılarıda moral verceklerıne moralımı ve sınırımı bozuyolardı.

neysekı sımdılık bıttı en azından azaldı dıyelım ve senı anlayan bırı daha var arkadasım ....

aynı derdi ben de yaşadım 55 gün sürdü, doktora gittim. emziren kadınlarda uzun sürebiliyormuş, vajina içine yerleştirilen bir fitil verdi, kullanamadım. 15 gün kullan geçmezse gel demişti, hergün sarımsak yedim, ondan mıdır bilmem ilaç kullanmadan bitti.

Kizlar bende yeni dogum yaptim kanamam cok az ama 60 gundur devam ediyor.45.gun doktora gittim primalut n erteleme hapi verdi 10 gun durdu sonra tekrar devam.sizce doktora gitmeli miyim biktim iki aydir psikolojim bozuldu.

Kızlar az önce farkettim gogus ucumda bi kucuk renksiz gibi yada cok acık sarı renkte diyebilirim minik topcuk,baloncuk gibi..başına gelen var mı,nedir bu? Bilen var mı?

Merhaba ben de aynı sorunu yaşıyorum. Siz naptınız bitti mi kanamanız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…