- 26 Kasım 2012
- 5
- 0
- Konu Sahibi Mavera1111
normal doğum yaptım.50 gün oldu ama derdin biri bitse biri bitmiyor.ne bitmek bilmez bi çileymiş bu doğum sonrası anlamadım ya.şu an 51. günüm ve çok fena kanamam var doğumdan sonra kanamam daha hiç kesilmedi.ve 30 günden sonra artmaya başladı. 2 gün önce akşam evde misafir vardı.onların yanında kendimi tuvalete zor attım bacaklarımdan kanlar akmaya başladı.sanki çiş yapmış gibi birden indi.ben pedi koyana kadar her yer kan oldu.ne kadar kan aktı tahmin bile edemiyorum.daha sonra büyük parçalar düştü el kadar. ve puding kıvamındaydı.ayağa her kalkışımda bu parçalardan düşüyo.şimdi aşırı şekilde kanamalıyım hala. bu dertten ne zaman kurtulacağım bilmiyorum.spiral taktıracaktım artık onu bile düşünemiyorum.ilişkiye bile girmek aklıma gelmiyecek artık bu yüzden. lütfen bana bu konuda bişey söyleyin..(ayrıca doğum yapan insanın evine en az 5-6 ay kimse uğramamamalı.çünkü hangi durumla karşılaşılacağı belli olmuyor.çocukla mı ugraşacaksın misafirle mi kendinle miii.herkes 40ın çıkmasını beklemiş gibi akın ettiler eve.bi yere kaçıyoz sanki).