Dogum sonrasi kanama..

aSkiTo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
13.324
33
206
- Yurtdışı
Dogum sonrasi kanamayi cok kafama takiyorum .. o sicak günlerde napariz die..
etrafimda bi kac kisiye sordum cok ta uzun sürmüyo dediler..
görümceminki 10 gün sürmüs .. annemde 2 hafta sürmüs..
acaba kac gün sürüyoki? 40 gün diolar ya :1shok:yasakkelime kafam karisti ..
daha önceden dogum yapmis olanlar var aramizda.. kizlar ne kadar sürdü kanamaniz?

yok canım nerde
40 gun surmez
sürerde
az az gelır gıbıme gelıo
kız ne oluruz bız 40 gun kanama olursa felegımız sasar valla

yasakkelimearkadaşlar ben de çevremde doğum yapan arkadaşlarımdan biliyorum 40 gün sürmüyor ilk bir hafta yada 10 gün adet kanaması gibi olup, sonra günlük ped kullanacak kadar da az oluyormuş. belki kişiye göre değişir ama çok ta farklı olacağını zannetmiyorum.:uhm: sürer mi o kadar a c a b a

Evet ancak o kadar sürüyor.Telaşlanmayın.Yalnız normal doğum ve dikişleriniz varsa bu biraz sıkıntı yaratabilir.Bebeğinize baktıkça o da umurunuzda olmayacak.:emir_bebek:

benim 2 haftaya yakın yogun bi şekilde sürdü.sonra az az leke şeklinde 40 gün sürdü.kafanıza takmayın bebekle ilgilenmekten zaman o kadar hızlı geçerki unutursunuz bile kanamayı

benim kanamam cok surmedi bi hafta 10 gun falan surdu
zaten sonra da hic adet olmadim 9 ay :)

e yuh ula hahaha :)
yok be ikinci bu benim ben 17 yasinda hamile kaldim 18 de dogurdum:utangac:
dogdugunda ben hep meme verdim emzirdim yani
dogumdan sonra 1 hafta 10 gun kanamam oldu ondan sonra 9 ay kanama yani adet olmadim hic korundum ve ondan sonra gene basladi
oglum uc yasina gircek bi hafta sonra insallah yani 3 mayis da 3 gircek insallahfisfisfis

dogumdan sonra 1 hafta 10 gun kanamam oldu ondan sonra 9 ay kanama yani adet olmadim hic korundum ve ondan sonra gene basladi
oglum uc yasina gircek bi hafta sonra insallah yani 3 mayis da 3 gircek insallahfisfisfis

eneeee ne güzelmis yha.. simdi anneme sordum oluyomus bazilarinda öyle.. sütü koruyo deniomus.. ne güzel yha .. toplamda 18 ay adet olmuyosun :roflol: sevdim bu isi jeyyar

benim ablam 2 tane çocuk doğurdu ondan duyduğum 10 gün falan kanama olurmuş..sonra azar azar kan gelirmiş...

canım benimde bildiğim kadarıyla ilk bir hata 15 gün adet olur gibi yoğun ondan sonrada çok az oluyomuşsun ve 40 gün de sürmüyomuş canımmm....

40 gün sürücek gibime geliyor benimde oofff o sıcaklarda bide onla ugraşıcaz yaaa

kızlar tamam 40 de suruyo ama ılk on gun bayagı sonra 2 gune bı damala damla yanı sureklı gelmıyo yanı

ilk 10 gün yoğun olur ondan sonra çok az olur.. hatta 40 gün dolmadan aönce kanama durur yoğun bi akıntı olur .. doktor rahim kendini yeniliyo demişti

kızlar benim hamilelik ve sonrası için en son takılacağım konu bu beni korkutan doğum olayı dikişler falan onları düşündükçe geriliyorum
kanama falan varsın kanasın 40 gün nolcak idare ederiz bi şekilde Allah kolay hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize...

benimde ablamdan duyduğuma göre önce normal regl gibi,sonra azar azar oluyomuş.
u2rem haklısın valla gerilmemek eldemi?ben bugün 30 haftalık oldum.sanki doğuma çok az kalmış gibi gelmeye başladı.doğumu düşünmekten kendimi alamıyorum.ALLAH HAYIRLISIYLA ACISIZ AĞRISIZ KURTARSIN HEPİMİZİ KIZLAR.

anaaaaaaaaaa corunlucugum
sen nekadar gencmissin ya ben seni 34 35 yasinda falan hayal ediyordum
yok yok hatta emindim kafamçokkarıştı
21 yasinda misin simdiiii senn:uhm:

beni tek korkutan dogum sonrasi anne ve kayınvalidemin cocugumu hapse alması :(((((

bu arada kanama kisiden kisiye degisiyormus kıslar ,genelde kısa suruyormus ama yogunluk farklı olabiliyormus

beni tek korkutan dogum sonrasi anne ve kayınvalidemin cocugumu hapse alması :(((((

bu arada kanama kisiden kisiye degisiyormus kıslar ,genelde kısa suruyormus ama yogunluk farklı olabiliyormus

Beni de en çok korkutan o :((((((.....

Adet dönemine benzerse ben yandım benim adetlerim çok yoğundu..fisfisfis

Back
X