- 23 Mart 2014
- 2.357
- 11.070
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal canim bende 20 lohusa kanamam olur 41.gun adet dongum baslar.kimisi emzirme bitimine kadar olmaz. Kimide senin benim gibi hemen döngü baslar.
Alakası yok. Ben doğum yaptım, 40ım çıkmadan adet oldum ve 27 gün sürdü. Bitti ve normale döndü. Kişiden kişiye değişir.
Normal o, her bünye farklıdır. Ben mesela 7inci ayıma kadar adet gördüm, son iki ayı normal geçti,doğumdan sonra tekrar 27 gün oldum.Annem dahil herkes böyle söyleyince korktum bende hani adet kanaması bu eminim ama ne bileyim Çok teşekkürler
Peki adet döneminde sütte azalma oldu mu böyle bir şey de duydumda.Normal o, her bünye farklıdır. Ben mesela 7inci ayıma kadar adet gördüm, son iki ayı normal geçti,doğumdan sonra tekrar 27 gün oldum.
Bunda mesela 10unda olmam gerekiyorken olmadım
Teşekkürler, hayır bende olmadı. Ama adet boyu azalma olupta, bitişinde normale döndü diyenleri tanıyorum. Belki de hep süt yapan şeyler tükettiğim için olabilir. Hoş kızım 2 buçuk ay emip kendiliğinden bıraktı. Ama süt gelimi devam ediyordu, aylarca. Prolaktinim yüksek çıktı, ilaçla düşürdük. Normale döndü, süt de kesildi.Peki adet döneminde sütte azalma oldu mu böyle bir şey de duydumda.
Bebik hayırlı olsun bu arada ❤
Anadım canım teşekkürlerTeşekkürler, hayır bende olmadı. Ama adet boyu azalma olupta, bitişinde normale döndü diyenleri tanıyorum. Belki de hep süt yapan şeyler tükettiğim için olabilir. Hoş kızım 2 buçuk ay emip kendiliğinden bıraktı. Ama süt gelimi devam ediyordu, aylarca. Prolaktinim yüksek çıktı, ilaçla düşürdük. Normale döndü, süt de kesildi.
Bende 4.ayda oldum sevinmelisin ne kadar erken o kadar iyi ben adet olana kadar kilo vermedim olmamla 1 ayda 3 kilo gitti kendiliğindenMerhaba
Doğum yapalı tam 2.5 ay oldu ve adet oldum. Lohusa kanamam 20 gün az az olup bitmişti. Çevremdeki herkes 6 ay kadar adet olmazsın demişti ama oldum. Normal mi bu ? Bebeğim yalnızca anne sütü alıyor başka hiçbir şey vermiyorum.
Canım adet olduktan sonraki ay mı 3 kilo gitti. Bak beni beklentiye sokmaBende 4.ayda oldum sevinmelisin ne kadar erken o kadar iyi ben adet olana kadar kilo vermedim olmamla 1 ayda 3 kilo gitti kendiliğinden
Bana da söylediklerinde inanmamıştım :) dogumdan sonra 60 kiloydum 4 ay boyunca devamli emzirmeme ragmen gram kilo gitmedi sonra adet oldum üstünden 1 ay geçti artık tartiyada eskisi gibi çıkmaz olmuştum bir baktım 57 :) illa kişiden kişiye değisiyordur canim belki daha cok belki daha az verirsin ama bence regl olmak kesinlikle kilo alımını hızlandırıyorCanım adet olduktan sonraki ay mı 3 kilo gitti. Bak beni beklentiye sokma
Bir de düzenli oluyorum ben ilk olduğumdan beri her ay ama kimisi var ilk olduktan sonra 3 4 ay olamıyor insallah seninkide hemen duzene girer regl insanin tüm şişkinliğini aliyor karnım adetten sonra küçüldü inankiCanım adet olduktan sonraki ay mı 3 kilo gitti. Bak beni beklentiye sokma
Canım inşallah valla. Çevremdekiler ilk 6 ay hiç olmamışlar ama kilo verimleri durmuş tabii. İnşallah dediğin gibi olurda gider kilolarBir de düzenli oluyorum ben ilk olduğumdan beri her ay ama kimisi var ilk olduktan sonra 3 4 ay olamıyor insallah seninkide hemen duzene girer regl insanin tüm şişkinliğini aliyor karnım adetten sonra küçüldü inanki