Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Süt eskisi kadar salgılanmadığı için adet okuyoruz zaten. Gereğinden fazla süt salgılanmadığında rahat edersiniz. 3 aydan sonra süt ve emzirme bir düzene giriyor çoğunlukla. Ben de böyle adet oldum hep. 3 aylıkken falan. Sonra 2 sene emzirdim sıkıntı olmadı. Emzirdiğiniz süre boyunca sütünüz azalmaz bebek büyüdükçe memedeki doluluk hissiyatı olmaz ama sütünüz yeter ve besler. Bol emzirmeli günler
Ben hemen olmustum ve sütüm hep cok azdi hormonal bir durumdu bence. Sütün tadinu rtkikedigini ben de dusunuyorum. Bana emzirme danismani regl iken magnezyum takviyesi onermisti
ben 53.gün regl olmustum. bi farklılık ben hissetmedim. gayet aynı tempoda emzirmeye devam ettim. oğlumda da bir değişim hissetmedim. hani ekstra bir huzursuzluk, bir açlık belirtisi veya emmede zorlanma vs.