Adet oldum sütümü etkiler mi?

yesilimtraak

🤍
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
58
10
3
Merhaba hanımlar. Doğum yapalı 3 ay oldu. 1.5 aydır adet olmuyordum, bugün oldum. Sütümü etkiler mi?

Süt eskisi kadar salgılanmadığı için adet okuyoruz zaten. Gereğinden fazla süt salgılanmadığında rahat edersiniz. 3 aydan sonra süt ve emzirme bir düzene giriyor çoğunlukla. Ben de böyle adet oldum hep. 3 aylıkken falan. Sonra 2 sene emzirdim sıkıntı olmadı. Emzirdiğiniz süre boyunca sütünüz azalmaz bebek büyüdükçe memedeki doluluk hissiyatı olmaz ama sütünüz yeter ve besler. Bol emzirmeli günler🥰

Etkiler takip edin benim adet olacağımdan sütüm azalıyor adet bitimine doğru yavaş yavaş normale dönüyordu

Adet olunca sütün tadı değişiyor bence, benim oğlum içmek istemiyordu , adet bitince normale dönüyordu , bi çok insandan da aynısını duydum

Ben hemen olmustum ve sütüm hep cok azdi hormonal bir durumdu bence. Sütün tadinu rtkikedigini ben de dusunuyorum. Bana emzirme danismani regl iken magnezyum takviyesi onermisti

ben 53.gün regl olmustum. bi farklılık ben hissetmedim. gayet aynı tempoda emzirmeye devam ettim. oğlumda da bir değişim hissetmedim. hani ekstra bir huzursuzluk, bir açlık belirtisi veya emmede zorlanma vs.

Doğum yapalı 8,5 ay oldu. Bugün 3. Kez regl oldum. reglken sütüm tuzlu ve az geliyor. Çocuk da sevmiyor zaten. Sağıp uykuda arada derede içiriyorum

Back
X