• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası ilk adet kahverengi olur mu?

Mimi321

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
326
433
23
Kızlar 5 ay önce sezaryen doğum yaptım şimdiye kadar hiç kanamam veya akıntım olmadı. Bel ağrısı ve kahverengi akıntılar başladı Doğumdan sonra ilk adet böyle mi olur ?

Merhaba bende 2.5 ay önce normal doğum yaptım zaten 2 ay kanamam devam etti sonra kesildi dünden beride kahverengi akıntım gelmeye başladı. Nedir ne değildir hiç anlamadım doktora gittim kaç kere her şey normal diyorlar 🤷🏻‍♀️ Sen ne yaptın adet oldun mu

Merhaba bende 2.5 ay önce normal doğum yaptım zaten 2 ay kanamam devam etti sonra kesildi dünden beride kahverengi akıntım gelmeye başladı. Nedir ne değildir hiç anlamadım doktora gittim kaç kere her şey normal diyorlar 🤷🏻‍♀️ Sen ne yaptın adet oldun mu
Hayır 4 gün kahverengi akıntı geldi sonra birdaha bişey gelmedi emzirdiğim için sanırım geç başlayacak adetim

Hayır 4 gün kahverengi akıntı geldi sonra birdaha bişey gelmedi emzirdiğim için sanırım geç başlayacak adetim

Bende 3 ay önce sezeryan doğum yaptım 40 ım çıktıktan 10 gün sonra bir kaç gün bende kahverengi lekelenme yaşadım. Ara kanamalar olabiliyormuş

O kahverengi akıntılardan sonra adet oldum inşallah normal düzene girer artık..

Back