Dogum sonrasi iliski

Acemiyimyardim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
19
3
1
33
Hanimlar kusura bajmayin tuhaf olacak biraz ama endise ettim. Dogum yapali 3,5ay oldu iliskiye grdik artik ve lakelenmem geldi. . Dogum sonrasinda byle mi oluyor acaba. . Bu 2.. . Zaten kanamam 75 gun surmustu dr sorun yok dedi. Sonrasinda adet gordum zaten o da 10 gun surdu. . Zaten cok knama gecirdm acaba yeniden mi kaniyacak :(

Hanimlar kusura bajmayin tuhaf olacak biraz ama endise ettim. Dogum yapali 3,5ay oldu iliskiye grdik artik ve lakelenmem geldi. . Dogum sonrasinda byle mi oluyor acaba. . Bu 2.. . Zaten kanamam 75 gun surmustu dr sorun yok dedi. Sonrasinda adet gordum zaten o da 10 gun surdu. . Zaten cok knama gecirdm acaba yeniden mi kaniyacak :KK43:
Doğum sonrası ben de yaşadım bunu. Üstelik sanki ilk ilişkim gibi acı çektim sezaryen olmasına rağmen. Sorun olacağını zannetmiyorum. Uzun zamandır beraber olmamaya, tahrişe vs bağlıyorum ben.

Doğum sonrası ben de yaşadım bunu. Üstelik sanki ilk ilişkim gibi acı çektim sezaryen olmasına rağmen. Sorun olacağını zannetmiyorum. Uzun zamandır beraber olmamaya, tahrişe vs bağlıyorum ben.
Canim peki her seferinde mi olmustu. . Ben artik korkuyrm iliskiye girmekten yine leke gelcek diye cunku . O zamn da esime karsi sorumlulugumu yitiriyorum;(

Canim peki her seferinde mi olmustu. . Ben artik korkuyrm iliskiye girmekten yine leke gelcek diye cunku . O zamn da esime karsi sorumlulugumu yitiriyorum;(
Evet iki kez geldi. Icinin rahat etmesi için doğumunu gerçekleştiren doktoru telefonla dahi arayıp sorabilirsin aslında. Sosyal ya da cinsel hayatını etkileyecek kadar üzmemeli seni :stop:

Evet iki kez geldi. Icinin rahat etmesi için doğumunu gerçekleştiren doktoru telefonla dahi arayıp sorabilirsin aslında. Sosyal ya da cinsel hayatını etkileyecek kadar üzmemeli seni :stop:
Haklisiniz da iste devlette dogum yaptim. Ebeler girdi doguma o nedenle arayacak bi dr m yok. Insaaallah bu psikoljiden krtulurum bian ewwel. Tesekkur ederm8

Back