Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah izin verrse ozelde dogum yapicam dogumdan sonra hemen hastanede dus aliyo muyuz sabun falan kullanabiliyor muyuz ? Dogum cantama kese havlu sabun sampuan fln kataym mi yani kizlar ilk dogumum olacakta....
Allah izin verrse ozelde dogum yapicam dogumdan sonra hemen hastanede dus aliyo muyuz sabun falan kullanabiliyor muyuz ? Dogum cantama kese havlu sabun sampuan fln kataym mi yani kizlar ilk dogumum olacakta....
Doktoruna sor yapabilirsin derse yap bence. Ben gece doğum yapmıştım, sabah da hastanede duşumu aldım. Kendi getirdiğim lif, sabun, şampuan ve havluyu kullanmıştım.
Havlu, şampuan kat tabii ki de :) Ama yine de öbür arkadaşlar da bilgi versin, Ben Doğum yaptım, ama ne yazık ki alt tarafımda yırtılma olunca, hemen yanından bir de kesik yaptılar. Dikişim çoktu. Ebeye "Duş almayacak mıyım!" diye sordu. Tehlikeli olduğunu söyledi. Çünkü benim Tansiyonum da hep düşük oluyordu. Bu yüzden bende ertesi gün duş aldım. Ama çok dikkat ettim, çünkü Şili'lerim de acıyordu.