doğum sonrası hangi korseyi kullanmalıyım??

benbilirim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
2.614
7
116
Diğer
doğumuma 3 haftakaldı karnımın kalmaması için hangi marka korse ve hangi modelını almalıyım.sezeryan ve normal doğuma göre cevp verırsenız sevınırım ona göre netten alacagım.haftaya doğum seklım bellı olacak inş.birde ne zmaan kullanmaya başlamalıyım:uhm:

ben sezeryan doğum yaptım. dr.uma danışıp 1 hafta sonra takmaya başladım.
ama çok darlandım 2-3 defa zor giydim.
üstelik özellikle doğum sonrası korselerden aldım.
ztn bebekle ilgilenirken hiç rahat olmuyor. nefes alamıyorsun eğilip doğrulurken.
şimdi oğlum 3 aylık ve eski kiloma dönmeme 5 kg kaldı ve göbeğim eskisi gibi.
hiç sarkma fln olmadı.
bu benim görüşüm tabi, herkesin bünyesi aynı olmayabilir.

sana şimdiden bebeğinle sağlıklı günler dilerim..

SAĞOL CNM ama alayım ara ara taksamda olur hiç takmasam belkı sonradan kötu bişey olsa moralım bozulur.ıns bende kılolarımı verırım .teşekkür ederım
netten alıcam için markada önerrsenız sevınırım

Canım, ben sezeryanla doğum yaptım. Doğumdan 1,5 ay sonra nbbnin korsesini kullanmaya başladım. Halada kullanıorum. Göbeğim kalmadı çok şükür, kalçamı da toparladı. ben çok memnunum tavsiye ederim.

aynen cnm ben de ara ara takarım diye aldım.
yoksa sarkma fln olsaydı ve almamış olsaydım vicdan yapardım kesin
içim içimi yerdi almadım da sarktı göbeğim diye :)
markasını hatırlamıyorum cnm, etiketinide kesmişim kaşındırıyor diye.
ben normal bir çamaşır mağazasından aldım, hani cadde üzerinde olur ya çorap çamaşır fln
30 tl civarındaydı, göğüs altına kdr fermuarlı ve kopçalı sıkı sıkı sarıyor karnını.
ama dediğim gibi tüm gün giymek işkence gibi :)

hee bu arada kilolarını sakın dert etme, emzirirken aldıklarını geri veriyorsun. ee bi de uykusuz
geceler ve düzensiz yemek saatlerini eklersek.. ye ki bebişin gelişsin ve sağlıklı doğsun

inş. canım.
benımde herseyım normal ama bebegım kılolu sanırsam bu carsamba dra gidicem dr sezeryanmı normal doğummu karara verecek .hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…