- 30 Mayıs 2023
- 14
- 1
- 6
- 33
- Konu Sahibi elifelifneva
-
o düzeliyor sonra. Yani benim öyle oldu ..Benim de 2 çocuk,emzirme dönemi derken genelde sağ göğüsten emdikleri için sağ göğüs aşırı sarktı asimetrik oldu sol güzel sağ rezalet nasıl olacak bilmiyorum..
Merhaba hanımlar. Genç kızlığimdan beri göğüslerimden çok çekiyorum.uygun bir sütyen kesinlikle bulamıyorum ,bulduklarımda ya üstlerden taşıyor yada yanlardan..Toparlayıcıları kullandım yok şekilsiz bir yapısı var benimkilerin! doğumdan sonra dahada büyüdü ve dahada zorlaştı benim için ameliyatla kucultmek istiyorum artık o derece bozdum kafayi ama eşim izin vermiyor .bu göğüsler beni olduğumdan büyük heybetli göstermeye başladı çok canımı sıkıyor.Bu durumu yaşayan ve bana yardimci olabilecek yol gosterebilecek biri varmı ?
emziriyorsanız eğer emzirmeyi bırakınca süt çekilince göğüsleriniz de küçülür. penti lotus sütyeni denemenizi tavsiye ederim.
benim göğüslerim de büyük ve iki doğumdan sonra sarktı maalesef. Bu sütyen çok güzel toparlıyor hem küçültüyor hem rahat. Yani onu taktığım zaman hiç öyle iki çocuk emzirmiş gibi durmuyor. Bence bir şans verinÇok reklamını gördüm influencer şişirmesi mi emin olamadım ne özelliği var lotusunben de alsam mı diye düşünüyorum
Eşin kibarlık olsun , beğenmiyor sanma diye veya ameliyat riskine girmeyin diye size kıyamayıp yaptırma diyor olabilir . Ben burun estetiği yapmak istediğimde babamda bana bisey olur diye korkusundan Ben ölmeden yapamazsın demisti .dinlemedim yaptırdım tabi ama başımdan ayrilmiyordu , ikide bir be gerek vardı kızım niye ameliyat oldun diyip duruyordu canım babamMerhaba hanımlar. Genç kızlığimdan beri göğüslerimden çok çekiyorum.uygun bir sütyen kesinlikle bulamıyorum ,bulduklarımda ya üstlerden taşıyor yada yanlardan..Toparlayıcıları kullandım yok şekilsiz bir yapısı var benimkilerin! doğumdan sonra dahada büyüdü ve dahada zorlaştı benim için ameliyatla kucultmek istiyorum artık o derece bozdum kafayi ama eşim izin vermiyor .bu göğüsler beni olduğumdan büyük heybetli göstermeye başladı çok canımı sıkıyor.Bu durumu yaşayan ve bana yardimci olabilecek yol gosterebilecek biri varmı ?
Bu yüzden bilenme eşine. Sadece bana çok ihtiyacın olduğunu. Moralini bozduğunu vs döke getirip seni anlamasını saglaEşin kibarlık olsun , beğenmiyor sanma diye veya ameliyat riskine girmeyin diye size kıyamayıp yaptırma diyor olabilir . Ben burun estetiği yapmak istediğimde babamda bana bisey olur diye korkusundan Ben ölmeden yapamazsın demisti .dinlemedim yaptırdım tabi ama başımdan ayrilmiyordu , ikide bir be gerek vardı kızım niye ameliyat oldun diyip duruyordu canım babam
Penti suwen gibi markalara baktınız mı ?Merhaba hanımlar. Genç kızlığimdan beri göğüslerimden çok çekiyorum.uygun bir sütyen kesinlikle bulamıyorum ,bulduklarımda ya üstlerden taşıyor yada yanlardan..Toparlayıcıları kullandım yok şekilsiz bir yapısı var benimkilerin! doğumdan sonra dahada büyüdü ve dahada zorlaştı benim için ameliyatla kucultmek istiyorum artık o derece bozdum kafayi ama eşim izin vermiyor .bu göğüsler beni olduğumdan büyük heybetli göstermeye başladı çok canımı sıkıyor.Bu durumu yaşayan ve bana yardimci olabilecek yol gosterebilecek biri varmı ?
Yahu eşim izin vermiyoru nasıl algılamışsınız ne alaka şimdi? Meme büyütme ameliyatı değil. sonuçta küçültme ameliyatı daha zor o bu süreci düşündüğü için korkusu.Ve annesini meme kanserinden kaybettiEşim izin vermiyor dedikten sonra okumayı bıraktım. Eşiniz kim? Tövbe haşa sizi yaratanmı?
Eşinizi dinleyecekseniz böyle yaşamaya devam edin
Evet baktım kullandımda fakat bir süre sonra yine esneklik yapıyor onlardaPenti suwen gibi markalara baktınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?