• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası göğüsler

ZeyHan

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
120
10
318
41
Kocaeli
Arkadaşlar hamilelik ve emzirme döneminde büyüyen göğüsler ne kadar süre sonra eski boyutuna dönüyor. Benim göğüsler gebelikten önce zaten büyüktü 85 takıyordum şimdi gebelikti emzirmeydi 100 falan oldu heralde. ya çok canımı sıkıyo bu durum.

Ya eski boyutuna inince bakalım eskisi gibi olacakmı yoksa sarkık bişey mi olacak, bende bundan korkuyorum asıl.

valla bende benımde büyuktü geblk öncesı şimdi emzrme südyenı takıyomm acıyo dgerlerınde cokkk.dogumdan sonra sarkarlar.şimdi bile kendını topluyamıyoo yaa amelıyata bas vrcam galıba cok rahatsz oluyommm hıc bıse gyemez oldummm:a015:

Paradise kaç kilo aldınki 85 den 100 e çıkmış :s bu birazda kiloyla alakalı bence

Küçük göğüsler iyice sönüyor, ve sarkıyor.. Büyük göğüslerde büyük kalıyor diye duymuştum.. Bazı istisnalar hariç..

hadi ya küçük göğüsler sönüyomu demeyin kızlar
bana 75 zor oluyodu şimdi 75 doluo bazende 80 oluyo ben çok sewiniyodum söncekmi göğüslerim şimdiii
ee yapcak bişey yokmu krem flan benimde ne hoşuma gidiyodu göğüslerim son 2 ay doya doya bakiim bari:((

Paradise kaç kilo aldınki 85 den 100 e çıkmış :s bu birazda kiloyla alakalı bence

Hamile kalmadan önce 57 kiloydum 1.70 boyum hamilelikte 17 kilo aldım. Ya emzirmeyi kesince küçülse ne bileyim bazı göğüs egzersizleri var bide sıcak soğuk duş falan diye düşünüyorum. bilmiyorum kendimi mi kandırıyorum:çok üzgünüm:

Ya küçülsün önemli değil, küçük ama güzel bir sürü göğüs var, şu sarkma işi fena olur, hem küçük hem sarkık yapışmış hiç çekilmez. neyse her kadın bu sona maruz kalacak sanırım. Göğüs bakımları, masajlarla bir nebze toparlar kendini heralde, olmadı ameliyat.. Ondada bıcak izi oluyor(bu da hoş değil)...

Arkadaşlar hamilelik ve emzirme döneminde büyüyen göğüsler ne kadar süre sonra eski boyutuna dönüyor. Benim göğüsler gebelikten önce zaten büyüktü 85 takıyordum şimdi gebelikti emzirmeydi 100 falan oldu heralde. ya çok canımı sıkıyo bu durum.

hiç bi zaman eski haline dönmüyo canım üzgünüm ama öyle tek çözüm estetik bence çünki ben ne yaptıysam olmadı:çok üzgünüm:

genç kızlığımızda kalem testi vardı bilirsiniz.... benim 2. doğumum değil kalem kalemlik sığcak nerdeyse kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

benim göğüslerim 75ti hamilelikle 17kg alınca her yerim büyüydüğü gibi göğüslerim de büyüdü:)şuan sütüm çok çok azaldı ama hala eski haline dönmedi sanırım kilo aldığımdan kilo verince nasıl olur bilemem ama sarkma yok şükür ki.

ah ah o güzel göğüslerim gitti...bi kere kahverengi oldular sonra büyüdüler çatladılar..milletin karnında çatlak olur benim orda yok ama göğsün her yanında maşallah..ve eski kıyafetlerimi giymeme rağmen göğüs kısmı kapanmıyor..acaip fark var..ben napçam şimdi o kadar gömleği ceketi,

ben de gebelkten once 75 giyordum hamileyken 85 kullandim simdi de 85 simdilik sarkma yok ama sonra ne olur bilemiyorum..

hamile kalmadan önce zaten 85 kullanıyordum 95 oldular. doğumdan sonra ilk 3 ay baya bi büyüktüler. şimdilerde küçüldüler biraz ama eskisi gibi değil hala. bakalım emzirme bitince ne olacak

ya arkadaslar benimde kizim uc aylik oldu emziriyorum ama goguslerimde biri kucuk digeri ise buyuk bu durum beni endiselendiriyor oyle kalacak diye korkuyorum,aranizda benimle ayni durumdan olan var mi?YAZARSA SEVINIRIM

valla kizlar ben ilk dogumumdan önce 75 kullaniyordum sonrada ayni bedeni kullandim..ama biraz sarkma oldu bende de ..ama cok degil..kesin bunda daha da sarkar..aman ne yapalim..zaten heryerimiz iyice bozuldu..nerede o tas gibi günler...aaahhh aaaahhhh!!!!

ya arkadaslar benimde kizim uc aylik oldu emziriyorum ama goguslerimde biri kucuk digeri ise buyuk bu durum beni endiselendiriyor oyle kalacak diye korkuyorum,aranizda benimle ayni durumdan olan var mi?YAZARSA SEVINIRIM

canim benim bir akrabamda olmustu..sanirim bir gögsü fazla digerini az emzirmekten oluyormus..biliyorsun bebekler hep bir tarafi daha fazla emmek isterler..ilk günler benim kizim da sürekli tek tarafi emmek istiyordu..banada tek gögsün daha büyük kalacak degince zorlada olsa ikisinide esit sürede emzirméye basladim..bence bundan olabilir..

Back