• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası göbekteki kırışıklıklar

Bir dilek tut

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
66
4
116
Arkadaşlar doğum yapalı 4,5 ay oldu. göbeğim küçüldükçe kırışıklıklar ortaya çıktı göbeğimde.dik dururken belli olmuyo ama eğilirken resmen buruş buruş duruyo.canım çok sıkkın.çatlaklarla uğraşırken bir de bu çıktı başıma. aynı durumu yaşayan var mı? neden böyle kırıştı? çok canım sıkılıyor.geçeceğe de benzemiyo...

40gunu gecırdıysenız..spora baslayın.
Tam bu donemde..tam vucud ınerken.
Yanı dogal olarak (zayıflama) gerceklestıkce muhakkak ınmıs balon mısalı goruntuler olacaktır.
Spor yapın!
Banyoya da onem verın..once sıcak sonra soguk su ıle yıkanmak gıbı.
Kese de yapın..
Yalnızca gobek degıl.
Gobek belırgındır ama bır gun ,bacaklarınızdakılerı de kolunuzdakılerı de farketmemek ıcın tum vucud ıcın ugrasın.

yaklaşık iki haftadır spor yapıyorum.galiba geç kaldım başlamakta dört buçuk ay oldu doğum yapalı. toparlanır mı acaba? bu durumu yaşayan kimse olmadı mı?
buruşuk kalması beni çok korkutuyo :(

Arkadaşlar doğum yapalı 4,5 ay oldu. göbeğim küçüldükçe kırışıklıklar ortaya çıktı göbeğimde.dik dururken belli olmuyo ama eğilirken resmen buruş buruş duruyo.canım çok sıkkın.çatlaklarla uğraşırken bir de bu çıktı başıma. aynı durumu yaşayan var mı? neden böyle kırıştı? çok canım sıkılıyor.geçeceğe de benzemiyo...
Merhaba seneler olmuş ama yazmak istedim inşallah görürsünüz.. doğum yaptım ve çatlağın yok denecek kadar az görünmüyorlar bile çok ince göbek deliğinin etrafında. Yalniz bende egilince kırışma sorunundan muzdaribim ayaktayken doğum yapmamış gibi olangöbeğim karnımı içine çekince ya da egilince göbek deliğinin üstü ve yanlarında kırışma oluyor geçti mi sizin ki acaba ?

Back