Doğum sonrası gobek

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.704
1.417
Kızlar selam
Doğum yapalı 5 gün oldu kesi yerim ağrıyor nasıl desem sızlama gibi…

Ayrıca hamilelikte sert olan göbeğim indi ve sarkıyor aynı zamanda aşırı ağrı yapıyor.
Yürürken falan psikolojik heralde tutayım acımasın gibi hissediyorum.

Göbek böyle mi kalıyor? Yürüdükçe ağrı mı yapıyor? Zaten doğum yaptığım için ağrım var birde bunlar eklenince iyice acım artıyor.

Canım hayırlı olsun bebişin öncelikle ☺️
Ben doğumdan sonra toparlayıcı yüksek bel kilotlardan kullanmıştım. Çok faydasını gördüm. Hem korse gibi çok sıkmıyor. Hem pamuklu olduğu için terleme vs sıkıntı olmuyor. Hem de düşük beller gibi dikiş yerine de gelmiyor. Hem de gene biraz toparlıyor ya, hareket ettikçe acımıyor. Sana da tavsiye ederim

Canım hayırlı olsun bebişin öncelikle ☺️
Ben doğumdan sonra toparlayıcı yüksek bel kilotlardan kullanmıştım. Çok faydasını gördüm. Hem korse gibi çok sıkmıyor. Hem pamuklu olduğu için terleme vs sıkıntı olmuyor. Hem de düşük beller gibi dikiş yerine de gelmiyor. Hem de gene biraz toparlıyor ya, hareket ettikçe acımıyor. Sana da tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim 🌸 peki kesi yeriniz ağrıyor muydu iyileşme belirtisi mi bilemedim ama korkutuyor

Kızlar selam
Doğum yapalı 5 gün oldu kesi yerim ağrıyor nasıl desem sızlama gibi…

Ayrıca hamilelikte sert olan göbeğim indi ve sarkıyor aynı zamanda aşırı ağrı yapıyor.
Yürürken falan psikolojik heralde tutayım acımasın gibi hissediyorum.

Göbek böyle mi kalıyor? Yürüdükçe ağrı mı yapıyor? Zaten doğum yaptığım için ağrım var birde bunlar eklenince iyice acım artıyor.
Toplar gün geçtikçe ağrı kalmaz. Tabi sezaryen olan yerler bir tık daha yavaş iyileşir kesi dikiş olunca ama o da iyileşir. Şöyle düşün elimiz çiziliyor 10 güne hala tam iyileşmiyor.. azıcık zaman lazım. Lohusalık işte bu yüzden var :) rahim vs kendini toparlıyor.. tabi azıcık göbüş kalır deri esnedi bebiş sebebi ile azıcık emzirme işi rayına oturunca onu da kafaya takarsan sporla toparlar diye düşünüyorum

Ben doğum sonrası korse taktım belime karnıma iyi geldi oturup kalkarken ama normal doğumda. Sadece bel kısmında idi korse e bebekten almıştım.

O his beni de rahatsız ediyordu sürekli vücudu hafif sıkan toparlayıcı taytlardan kullandım. Eski haline dönmek zaman alıyor bayağı en azından benim aldı. Ama düzeliyor gerçekten :)

Aaa kavuştunuz mu? Hayırlı olsun. Ben cırtlı korselerden kullanmıştım iyi gelmişti. Bir hafta sonra hafif hafif sıkarak bağlamaya başlamıştım. Öncesi sadece sabit tutarak kullandım. Doktorum izin vermişti. Bir danış sen de.

X