• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası geçmeyen kesi acısı:((

mavihayal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
872
1
26
Edirne
arkadaşlar yaklaşık 80 gün önce doğum yaptım doğumda doktorum makatıma yakın bir yere kadar kesi attı doğumda sonra bu güne kadar hiç acısı geçmedi ayakta durduğumda acıyor ağrı oluyor nedenini bilemiyorum sizce nedir

arkadaşlar yaklaşık 80 gün önce doğum yaptım doğumda doktorum makatıma yakın bir yere kadar kesi attı doğumda sonra bu güne kadar hiç acısı geçmedi ayakta durduğumda acıyor ağrı oluyor nedenini bilemiyorum sizce nedir

ablamında doğumunda aynı sorun oldu yeğenim 5 yaşında ablam arasıra hala ağrım var diyor. çok eziyet çekti ilk 2-3 yıl otururken resmen ızdırap yaşadı. umarım senin böyle olmaz allah kolaylık versin

Aynı şeyi yaşadım.Sağ kısımda kesi solda yırtığım vardı.Dolayısıyla iç dış çokça dikiş.1 yıldan fazla süre bacağımı sağa çok açamadım.Bağdaş kurar vaziyet vs. duramadım.Sonra geçti.Fakat hala biliyorum ki bazen dikiş yerlerim sızlıyor.Neredeyse 3.5 yıl olacak.Geçmiş olsun.Evlanınızı da Allah bağışlasın.

canım benım yaklasık 8 ay surdu kesi sıkıntıları..ılıskı sırasında acı..yururken kasıkta agrı..dogumdan sonra toparlanmak kolay olmuyor maalesef...

Cnm cok uzuldum gercekten zor olmalo
Herkezin bu sekildemiki sezeryanda bile maksimum on gun hafif sizi oldu benim.

Back