- 18 Şubat 2010
- 206
- 19
arkadaşlar ben doğum yapalı sadece 2 ay oldu ve eşimle aramız inanılmaz derecede bozzuldu..bu duruma hiç ama hiç anlam veremiyorum..cinsellikten bahsetm,yorum beni yanlış anlamayın bana karşı davranışları son derece değişti..hamileliğimde üzerime titrerdi,ne istesem fazlasıyla yapardı hatta bi çok şeyi istemesemde yapardı..çok değişti..şimdi hiç ama hiç umursamıyo beni varmıyım yokmuyum bilmiyor..ailesine daha düşkün oldu ve benimle vakit geçirmek ona hiç haz vermiyo..aa onlarla olunca bambaşka biri olup çıkıyo..ne yapacağımı şaşırdım..kızımıza karşı çok ilgili ama ben yokmuşum gibi davranıyo..lohusalık psikolojisi demeyin o dönemi geçtik..sabırla bekledim geçer belki cinsellik yok diye aramızda böyle davranıyodur falan dedim..yok o da diilmiş..hatta inanırmısınz kırkım çıktıktan sonra bile ben istedim onunla cinsellik yaşamayı ondan gelmedi bu teklif..özlememiş beni aylarca..aklıma binbir türlü şey geliyor ..acaba aldatıyor mu beni diye..daha önce de bahsettim forumda ailmeni yanına gideyim diyorum ona da izin vermiyor..belki gitsem biraz uzaklaşsak iyi gelecek..ayrılmanın eşiğine geldim walla çok bunaldım..kızımı da alıp gidesim var...benim gibi olan var mı aranızda?yani eşiyle bu tür sorunlar yaşayan?