Doğum Sonrası Epilasyon

perdono pero no olvido

forgive but don't forget
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
4.415
7.518
Konumu ilgili bölüme yazdım ama kimse görmedi. Kıldan tüyden bir derdim var.
Hanımlar lazer epilasyon yaptırıp tüylerimden yüzde 90 oranında kurtulmuştum ve çok rahattım. Daha sonra hamile kaldım ve hormonlardan dolayı aşırı kıllandım. Sezaryen doğum sonrası ameliyat izim ve doğum bölgemde kararmalardan dolayı lazere başlamadım daha, 7 ay oldu şu an.
Özel bölgeme ağdadan hem korkuyorum hem de zarar verir mi bilmiyorum. Üstelik bebekle vakit de bulamadığımdan jilet kullandım. Jiletle kılların tam alınmaması özgüvenimi ve cinsel yaşantımızı da etkiliyor. Lazere tekrar başlayana kadar nasıl bir epilasyon yöntemi önerirsiniz? Sezaryen izim çok aşağıda, kasıklarıma yakın.

Ben tam 7.ayımda kuaföre gitmiştim.

Bende tüyler aşırı azaldı da ben kendimi iyi hissetmek için gitmek istedim.

Ben zarar görmedim de senin için bir şey diyemem herkesin bedeni farklı sonuçta.

Konumu ilgili bölüme yazdım ama kimse görmedi. Kıldan tüyden bir derdim var.
Hanımlar lazer epilasyon yaptırıp tüylerimden yüzde 90 oranında kurtulmuştum ve çok rahattım. Daha sonra hamile kaldım ve hormonlardan dolayı aşırı kıllandım. Sezaryen doğum sonrası ameliyat izim ve doğum bölgemde kararmalardan dolayı lazere başlamadım daha, 7 ay oldu şu an.
Özel bölgeme ağdadan hem korkuyorum hem de zarar verir mi bilmiyorum. Üstelik bebekle vakit de bulamadığımdan jilet kullandım. Jiletle kılların tam alınmaması özgüvenimi ve cinsel yaşantımızı da etkiliyor. Lazere tekrar başlayana kadar nasıl bir epilasyon yöntemi önerirsiniz? Sezaryen izim çok aşağıda, kasıklarıma yakın.

Bende lazere gittigim icin tuylerim azalmisti. Jilet, agda yerine erkeklerin favorilerini kisalttigi aletler var ya onlarla tuyleri kisaltiyordum

Ben 2 seans lazere gitmiştim ki hamile kaldım. Özellikle genital de ustlerde çok azalma olmuştu ama hamilelikle birlikte yine fışkırdı kıllar. Normalde jilet yapardım ama hamileyken goremeyecegimi düşünüyorum. Kıllar uzayınca hamilelikte ne yaptınız? Benimde kafamı en çok kurcalayan konu bu🙄

Ben 2 seans lazere gitmiştim ki hamile kaldım. Özellikle genital de ustlerde çok azalma olmuştu ama hamilelikle birlikte yine fışkırdı kıllar. Normalde jilet yapardım ama hamileyken goremeyecegimi düşünüyorum. Kıllar uzayınca hamilelikte ne yaptınız? Benimde kafamı en çok kurcalayan konu bu🙄
Gilette venus breeze. Asla kendini kesme ihtimalin yok. O yzuden gormeden de yapiyordum ben. Tertemiz oluyor hem de. Hoc zorlanmadim hamilelikte

Korkmayin herkeste geri gelmiyor. Bende geri gelmedi
Yani doğuracağım da yok niye panik olduysam🤣
Sadece o kadar emek sonra başa dönme ihtimali korkuttu.
Ben bunu çok duydum da yani geri gelenlerin de heralde ilk hali gibi olmuyordur.

Ben hep kendim ağda yaptım, ilk doğumda 7. Aya kadar kendim yaptım sonra zaten artık eğilemediğim için kuaföre gittim. İşin güzel tarafı hamilelikte genital hariç bacak kol altı tüylerim aldıktan sonra çıkmadı. Doğumdan sonra azdı. Şimdi ikinci hamileliğim yine durumlar aynı. 6. Aydayım, bir iki haftaya son ağdamı yapacağım, sonra mecbur kuaför...

Yani doğuracağım da yok niye panik olduysam🤣
Sadece o kadar emek sonra başa dönme ihtimali korkuttu.
Ben bunu çok duydum da yani geri gelenlerin de heralde ilk hali gibi olmuyordur.
Bende doguracagim yokken bunu duyup korkmustum 6 ay önce dogurdum😁 gelen yok giden var olanlar azaldi gibi sanki

Gilette venus breeze. Asla kendini kesme ihtimalin yok. O yzuden gormeden de yapiyordum ben. Tertemiz oluyor hem de. Hoc zorlanmadim hamilelikte
Görmeden hayal edemiyorum ama hiç agdaya gitmiş bir insan da değilim yıllar önce bir kere gitmiştim çok kanamisti ve acımıştı bende tramva oldu🤣 derin ince demisti alan kadın. Sanırım amuda da kalkmam gerekse jiletten devam 🤣🤣

Ben dogumdan 2 hafta once agdaya gittim tum vucut. O zamana kadar yine mecbur jiletle aldim. Mahvettim oralari

X