• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası emziren anneler neler denediniz

hanifta

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
120
0
641
Yozgat
doğum yapalı 2.5 ay olacak kilo verceğine aldım emziren anneler için hiç bir ürün yok tabiiii:1no2: neyse en son termal sauna şortu gördüm incelme ve selilütü yok ediyor dediler ama tuz sürüldüğü için emzirmeye etkisi varmı bilemiyorum ben doğum sonrası böle bir ürün kullanan varmı onu soracaktım yada başka bişey

ben doğumdan önce 10 kilo verdim step ve pilatesle. sauna şort aldım apora iderken tuzlanıp giyiyordum. selülitlere hiçbir faydası olmadı. ama incelme konusunda işe yaramış olabilir. ama herşeyden önemlisi dengeli beslenip spor yapmak ben bunu gördüm. şimdi ise 90 kiloya yaklaştım. iştehım çok açık. spora gidemiyorum diyetse aklımın köşesinden geçmiyo. pazartesi diyetisyene gidiyorum başka bişey beni kurtaramaz

selam kizlar bendede kilo sorunu var,dogumdan sonra hic dogru dürüs gitmedi kilom ve emziriyorum halen bebegim 9 aylik olacak ama sizinkiler daha bi kücük ,ben nette bir sayfada corba diyeti gördüm onu uygulamk istiyorum lahana havuc felan yaninda baska seylerde yiyebiliyorsun yaziyor diyet listesi gibi ama saglikli gibi görünüyor

ben doğumdan önce 10 kilo verdim step ve pilatesle. sauna şort aldım apora iderken tuzlanıp giyiyordum. selülitlere hiçbir faydası olmadı. ama incelme konusunda işe yaramış olabilir. ama herşeyden önemlisi dengeli beslenip spor yapmak ben bunu gördüm. şimdi ise 90 kiloya yaklaştım. iştehım çok açık. spora gidemiyorum diyetse aklımın köşesinden geçmiyo. pazartesi diyetisyene gidiyorum başka bişey beni kurtaramaz

90 a mı yaklaştın nasıl oldu kızım bu yaa.. ben 63 kiloyum nasıl vercem diye düşünüyorum en iyisi sporda bizim canavarlarla olmaz ee spor salonlarıda öpücükle ders vermiyo sonuçta ben böle kalcam heralde:kedi:

90 a mı yaklaştın nasıl oldu kızım bu yaa.. ben 63 kiloyum nasıl vercem diye düşünüyorum en iyisi sporda bizim canavarlarla olmaz ee spor salonlarıda öpücükle ders vermiyo sonuçta ben böle kalcam heralde:kedi:

yemekten oldu canım ttamadım gırtlağımı. hamileyken hiçbişe yiyemiyodum kusuyodum. doğumdan sonra acaip yemeye başladım. boyum 172. hamile kalmadan once 74 kiloydum. şimdi 87. işin tuhafı ben doğumda verdim bütün kiloları ama emzirirken fazlasıyla aldım. bizim orda uygun fiyata var step kursu ama eylüld başlıcak. o zaman kaydolucam işallah. oğluma da babası bakar o saatlerde artıkın.

emzirirken kullanan yokmu tuzundan dolayı tereddüt ediyorum süte etkisi varmı diye tırsar oldum herşeyden kullanan yada bilgisi olan varsa yazarmı lütfen

yemekten oldu canım ttamadım gırtlağımı. hamileyken hiçbişe yiyemiyodum kusuyodum. doğumdan sonra acaip yemeye başladım. boyum 172. hamile kalmadan once 74 kiloydum. şimdi 87. işin tuhafı ben doğumda verdim bütün kiloları ama emzirirken fazlasıyla aldım. bizim orda uygun fiyata var step kursu ama eylüld başlıcak. o zaman kaydolucam işallah. oğluma da babası bakar o saatlerde artıkın.

böyle baba dostlar başına..

Back