bende cok ciddi diz agrısı cekıyorum. neden acaba cıdden?? dogumdan 2 ay sonra basladı. su an bebegım 4aylık, kalsıum ıcıyorum sankı bıraz ıyı geldı ama yınede agrımm var..
magnezyum eksiliğinden olabilir,benimde özellikle geceleri diz ağrılarım oluyor.Düzenli magnezyum ilacı kullanınca hafifliyor...
canım yanı sorun bende de vardı doktor dengesiz oturmaktan ayağını altına alıp oturuyorsan yada bağdaş kuruyorsan ondan olur dedi.buzla soğuk kompres yap 2 saatte bir 10 dakika vede ayakları uzat düzgün otur dedi geçer o zaman dedi birkaç ay çektim ama iyi şimdi dene istersen
aynı sorunu bende yasıyorum nedeni kendimce bldum kilo çünkü hamilelikte çok kilo aldım ve henuz veremedim.ve sürekli ayakta durmak bunlar benım yorumlarım gecmesi ümidiyle.
arkadaşlar geçenlerde ortopedi uzmanına gittim.. kıkırdak erimesi olmuş kilodan.. muhtemelen hamileliğimde oldu ama etkisini doğumdan sonra gördüm. bana kilo vermem gerektiğini söyledi ve ilaç ve jel verdi 2si de bitkisel ayrıc bazı egzersizler verdi.. eğer sizde bu ağrı varsa mutlaka doktora gidin çünkü ileri durumlarda diz kapağını değiştirmeye kadar giden bir durummuş.
merhaba
diz ağrıların geçmiştir umarım.
benim diz ağrılarım geçmedi maalesef.
senin gittiğin ortapedit kıkırdak erims olduğunu nasıl anladı.tahlil ya da muayene şekli nasıldı?
cevaplarsan çok sevinirim.
merhaba, benim de diz ağrılarım geçmedi henüz.. ilaçları düzenli kullanamadım.. ayrıca kilo da veremedimtahlil yapmadı ama sırt üstü yatırıp dizimi kaldırdı ve topuğumdan tutup dizimi çevirdi bazı açılarda ağrıoldu ve dizim tık etti. ondan anladı sanırım.. nasıl edip kilo vericem bilmiyorum.. kayınvalidem başta herkes diyetisyene gitmeme karış kendim kıssam daha kötü hareket desen bütün gün evde oğlumla.. neyse biraz havalar düzeldi bari dışarı çıkar dolaşırsam belki kilo verebilirim..
selam kızlar benımde oglum 5.5 aylık ve bu basettıgınız agrıların aynısı bendede var. ben 2 kez ortopedı dr ye gıttım 2. sınde cok fazla agrımın oldugunu soyleyınce kan testı yaptı ozel testler varmıs ama bısı cıkmadı . dr bana soyedıgı bırcok hamılellık sonrası bu agrıların oldugu ozellıkle erkek annelerınde cok oluo dedı. yuruyus, egzersız , buz komprsı ve ılac verdı ama emzırdıgım ıcın cocuk dr bunu kullanmama ızın vermedı. egılıp kalkamıyorum yere oturunca kalkmak ımkansız merdvenler kabsum oldu.
adam benımde dızlerımı cektı egdı buktu bısıler yaptı. su toplanması var dedı. ama tedavısı zaman dedı. bu agrılar gecıcı kalıcı degıl dedı.ılac kullanamayınca yapcak bısı de yok. ben kesınlıkle psıkolojık olduguna ınanmıyrum normalde canımın kıymetını pk bılmem, nazlı bırı hıc degılım. ama bu agrılar dayanılcak gıbı degıl.kılo konusuna gelınce ben cok kılo almamıstım hamılelıkte ama dız agrılarım yuzunden hareketlerım kısıtlandı resmen dogum sonrası kılo aldım su an 10 kg fazlam var. umarım hepımızınkı bır an once gecer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?