seni tanımıyorum ama Allah bin kere razı olsun.güzel kardeşim,öncelikle geçmiş olsun..yapılan bir araştırmada ikinci dünya savaşı zamanında çok az psikiyatrik vakaya rastlanmışş..ama akabinde savaşın bitiminden hemen sonra yığınla hasta psikolojik hastalık nedeniyle hastaneleri doldurmuş birkaç ülkede...demekki insan zor bi dönemin arkasından birnevi o zamanın buhranlarını geleceğe taşıyo,acısı yavaş yavaş çıkıyo...dr un verdiği ilaçları kullanman bikere çok önemli sanıyorum..çünki duygu durumlarımızı beyin yönetiyo ve bu organda birçok kimyasal tarafından yönetiliyo..bu ilaçlar tamamen sendeki şu esnadaki sıkıntıları büyük ölçüde azaltmaa yardımcı olucaktır..eğer inançlı biriysen daha çok inancına yönelebilirsin ki bence buda manevi olarak seni rahatlatıcak...sen en ağır savaştan çıkmış kahramansın...ve daha güzel günlerin inanki en başındasın..emin ol ki yakın gelicek ardında bıraktığın bu puslu günlere gülüp geçiceksin..bu dünyaya bi sen fazla deilsin ve ne çok şanslı olduğun taraflarıda görmeye çalışmaktan vazgeçme..seni tanımasamda benim bile şurdan görebildiğim bikaç şansını söylim sana;sağlıklısın,sağlıklı bir yavrun ve seni sevenlerin var....bazen kendime diyorum bigün çook kötü hissedersem bi devlet hastanesinde bikaç saat geçirmeliyim kendime gelmek için..allah dermansız dert vermesin..güzel günler seni bekliyor..sevgiler...
canım sakın abartma Allah onları koruyo.merak etme bebeklerimiz bizden daha güçlühepinize geçmiş olsun. bende kendimi çok kötü hissediyorum hep kızımla alakalı şeylere takıyorum. ben gibi olan varmı arkadaşlar? kızımın kulağı duyuyormu, ağladığında biyerine bişeymi oldu, neden az uyudu yada çok uyudu sürekli bu ve buna benzer sorular kafamın içinde dolaşıp duruyor içim içimi yiyor ona bişey olacak diye aklım çıkıyor Allah korusun. umarım bu günler çabuk geçer ve normale döneriz
bebegım aglayınca gecelerı uyumayınca delırcek gıbı olyuorum bende . bır damla uykuya hasret kalıyorum ınanın kı . kocamda cok yardmcı oldugu halde kendımı bazen fena hıssedıyorum.
gunduzlerıde bebegım uyurken uymaya fırsatım olmuyor gelen gıden ve ıslerden.
ama ATLATICAZ INANCIMIZI YITIRMEMEK EN ONEMLISIII.. ALLAHA SUKURLER OLSUN EMZIRIYORUM BEBEGIM BENIMLE DOYUYOR .. SAGLIKLI MAŞALLAHI VAR CORK CORKK EMIYOR SUREKLI . AMA BEN BITIGIM O AYRI TABII.. OLSUNNNN HANIMLAR BIZ ANNEYIZ...
benim kızım da 22 günlük ama ben bittim valla.geceleri iki üç saat uyuduğu oluyor bazen ama uykusunda sürekli gerinip sesler çıkardığı için sürekli uyanıp nesi var diye bakmaktan helak oldum.eşim sadece getir götür işlerine yardımcı.henüz bebeği tutmaya alışamadı.gündüzleri de aynı.valla çoook mutluyum ama yorgunluktan da acayip gerginim.eşimle aramızda bazen geriliyo....napcam bilemiyorumkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?