• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası depresyon

mrsolefin

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
3
2
1
30
Herkese merhaba burada yeniyim benimle aynı durumu yaşayanları okumak bana iyi gelecek diye yazıyorum iki buçuk ay önce doğum yaptım bir ay kayınvalidem kaldı sonra yirmi gün annem kaldı derken yanımda birileri olmasına alıştım sanırım annem gideli iki hafta oldu ağlama krizleri yalnızlık çaresizlik hissi bunlardan kurtulamıyorum bebeğime alışamadım gibi geliyo onu çok seviyorum yüzüne bakınca vicdan azabı çekiyorum kötü bi anneymişim gibi hissediyorum napıcam bilmiyorum bu durumdan nasıl kurtulacağım psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum

Merhabalar, psikiyatriye gitmenizi tavsiye ederim. hemen hemen her kadın benzer süreçlerden geçiyor. bende yaşadım psikiyatriye gitmedim ama belki de gitmeliydim. şimdi düşünüyorum el kadar bebe , ne dediğini anlamıyor. yalnızlık , değişen hayatın, vücudun, önceliklerin... zor bir süreç ama geçecek. bebeğinle de bağ kuracaksın merak etme

Merhabalar, psikiyatriye gitmenizi tavsiye ederim. hemen hemen her kadın benzer süreçlerden geçiyor. bende yaşadım psikiyatriye gitmedim ama belki de gitmeliydim. şimdi düşünüyorum el kadar bebe , ne dediğini anlamıyor. yalnızlık , değişen hayatın, vücudun, önceliklerin... zor bir süreç ama geçecek. bebeğinle de bağ kuracaksın merak etme
Çok teşekkür ediyorum aynı yollardan geçen birilerinin olduğunu bilmek ve geçeceğini duymak bir nebze olsa da rahatlatıyo

Back
X