Dogum sonrasi depresyon

Gonul599

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
17
0
1
34
Merhaba arkadaslar 5 ay once dogum yaptim.depresyona girdim.resmen hastalik hastasi oldum.surekli kendimde kotu seyler ariyorum.evimde yalniz kalamiyorum.ilac kullanmaya basladim.beynim hep negativle dolu.her sey manasiz bos geliyor.boyle durumla karşilaşan varmi aranizda?lutfen cevap yazin.kendimi cok yalniz hiss ediyorum.siz neler yasadiniz neler hiss etdiniz boyle durumda ?((((

Öncelikle bebeğinizi sağlık , huzur , mutlulukla büyütün.

Eşinizle ayrı mısınız ? Ailenizi mi kaybettiniz ? Bu süreçte yalnız mı yaşıyorsunuz , anlamak için soruyorum.

Bu günler geçicek canım kimisi zor atlatıyor kimsi lohusalık bile yaşamamışcasına kolaylıkla atlatıyor süreci. Bebeğind bakıp güç al sana en iyi gelecek şey şuan bebeğin. Evde neyden rahatsız olup yanlız kalamıyorsun ? Ne ilacı kullanıyordun birde

Öncelikle bebeğinizi sağlık , huzur , mutlulukla büyütün.

Eşinizle ayrı mısınız ? Ailenizi mi kaybettiniz ? Bu süreçte yalnız mı yaşıyorsunuz , anlamak için soruyorum.
1yil once annemi kayb ettim.annemi kayb etdiyimde hamileydim.eşimle yasiyorum.1 cocugum daha var.bu 2ci dogumum.

Yalniz kalinca negativ dusunuyorum.kotu hastaliklar geliyor aklima.Afobazol kullaniyorum.Ben Azerbaycandan yaziyorum.oraliyim zaten

Lohusalıkta oluyor bu. Geçecek merak etmeyin ama vesveselere dalmamak için hayatınızı keyidlendirecek şeylere odaklanın. Bebekle zor elbette şuan için ama siz ne kadar relaks olursanız bebek de öyle alacak sağlıkla büyütün inşaallah

1yil once annemi kayb ettim.annemi kayb etdiyimde hamileydim.eşimle yasiyorum.1 cocugum daha var.bu 2ci dogumum.

Allah annenize rahmet , geride kalanlara sabır versin.

Annenizin kaybı sizi bu denli sarsmış belli ki. Hepimiz vademizi bilmeden yaşıyoruz. Allah evlatlarınızla size , sağlıkla yaşamayı nasip etsin.

Evlatlarınız sağlıklıysa ne mutlu size.

Her ölüm erken , gönül istiyor ki sevdiklerimizle hiç ayrılmalım. Maalesef bu mümkün değil.

Gidenleri anarken , bugününüze haksızlık etmeyin. Evlatlarınız : gülen , anneannelerinden öğrendiklerini ; onlara anlatan mutlu bir anne görsünler.

Yalniz kalinca negativ dusunuyorum.kotu hastaliklar geliyor aklima.Afobazol kullaniyorum.Ben Azerbaycandan yaziyorum.oraliyim zaten
Azerbaycan mıı❤
Annenizi kaybetmenize çok üzüldüm rabbim sabır versin kişisel gelişim ve pozitif psikoloji ile ilgili kitapları okumak,örgü örmek(bebeğinize atkı bete yelek örmeyi öğrenebilirsiniz )
Mandala boyama, bunlar gibi birçok aktivite yapabilirsiniz evde. İnanın çok iyi geliyor kafa dağıtıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…