Doğum sonrası depresyon

Tekim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
132
23
48
36
45 günlük bebeğim isteyerek yaptık fakat çocuk olduğundan beri hiç anlaşamıyoruz .önceki halimizden eser yok.sanki artık kocam beni sevmiyor ilgilenmiyor kacicak yer arıyor . eskisi gibi sevgi sözleri hiç kalmadı.cok souk ve artık beni sevmiyor.cok mutsuz bende mutsuz oluyorum bu şekilde.cocugu olanlar beni anlar varmı benim gibi.ben hiç iyi değilim.bu işin sonu iyi değil gibi .herşey çok değişti

Merhaba hayırlı olsun bebeginiz öncelikle😊 saglıkla buyutun💫

Evlilikte bebekten sonraki hayat elbette bebeksiz zamankinden farklı oluyor.

Suan o kadar yeni o kadar düzensizlik icerisindesiniz ki esinizden eski ilgisini görmek istemeniz de göremediğinizde karamsar olup üzülmenizde lohusalıktan evet ve gayet normal bir sürec hepimiz gectik yalniz değilsiniz☺

Annelik rahme ilk düsünce baslıyor ama babalık esiniz icin 45 gündür varoldu ve nasıl davranacağını bilmiyordur..

Belki eskisi gibi olmayacak düzeniniz evet ama eskisinden kötü olacak algisini yikin cunku cok daha iyi olacak..🌸

Merhaba hayırlı olsun bebeginiz öncelikle😊 saglıkla buyutun💫

Evlilikte bebekten sonraki hayat elbette bebeksiz zamankinden farklı oluyor.

Suan o kadar yeni o kadar düzensizlik icerisindesiniz ki esinizden eski ilgisini görmek istemeniz de göremediğinizde karamsar olup üzülmenizde lohusalıktan evet ve gayet normal bir sürec hepimiz gectik yalniz değilsiniz☺

Annelik rahme ilk düsünce baslıyor ama babalık esiniz icin 45 gündür varoldu ve nasıl davranacağını bilmiyordur..

Belki eskisi gibi olmayacak düzeniniz evet ama eskisinden kötü olacak algisini yikin cunku cok daha iyi olacak..🌸
Çok daha iyi günler gorebilcekmiyim acaba.umarim daha kötü seyler olmaz.cunki iyice bunaldım ve birden ilgisizlik beni bunalıma soktu gelecegimi göremiyorum

3 4 yaşa doğru geçiyor o ilk 3 sene kritik. Bu dönemde ciddi kararlar alınmamalı evlilik konusunda. Bekleyin içinizi ferah tutun her şey düzelecek

Çok daha iyi günler gorebilcekmiyim acaba.umarim daha kötü seyler olmaz.cunki iyice bunaldım ve birden ilgisizlik beni bunalıma soktu gelecegimi göremiyorum
Aa sakın..tabiki göreceksiniz.Bu bir süreç ve gececek emin olun😊
Hatta esinizde iilgisiz oldugunuzu dusunuyor belki? Siz ilgilenin ne bileyim resmedin mesela bu güzel zamanlarinizi bol bol bebeginiz ile hatira biriktirin..

Aa sakın..tabiki göreceksiniz.Bu bir süreç ve gececek emin olun😊
Hatta esinizde iilgisiz oldugunuzu dusunuyor belki? Siz ilgilenin ne bileyim resmedin mesela bu güzel zamanlarinizi bol bol bebeginiz ile hatira biriktirin..
Bebegimin tadını cikaramiyorum bilmiyorum çok zormuş.ben ilgimden birşey kaybetmedim ama o artık beni sallamiyo eskisi gibi .kafayı yicem

3 sene çok uzun gerçekten okadar uzun zamanda biz diye birşey kalmicak
Benm kızım hiç uyumayan bebekti 2 yıl gözm kendimi dahi görmedi o yüzden öyle dedm. 3 yaştan sonra çocuğun üstünüzdeki yükü o kadar azalıyor ki anlatamam. Her bir kaç ay, önceki bir kaç aydan iyi olacak.

Sırf bu durum bile beni çok üzüyor. Cocuk olursa hayatımız nası değişecek nası olucak:110: Allah hepimizin yardımcısı olsun

Geçiyor emin olun o günler de geçiyor ben eşim böyle davrandığı için boşayacaktım zamanla geçti erkekler de bir çeşit sendrom yaşıyorlar aldatılma olmadığı sürece geçeceğini unutmayın biraz sabır

Nekadar daha sabir
Sırf bu durum bile beni çok üzüyor. Cocuk olursa hayatımız nası değişecek nası olucak:110: Allah hepimizin yardımcısı

Benm kızım hiç uyumayan bebekti 2 yıl gözm kendimi dahi görmedi o yüzden öyle dedm. 3 yaştan sonra çocuğun üstünüzdeki yükü o kadar azalıyor ki anlatamam. Her bir kaç ay, önceki bir kaç aydan iyi olacak.
Adamlar değişmese bizim için bukadar zor olmazdı hiç birşey .yazıklar olsun ya.

Back