- 24 Ocak 2017
- 60
- 35
- 3
- 37
- Konu Sahibi Edaninkuzeyi
-
Canım benim çok üzüldüm inan kı(
Rabbim sana şifalar versin inşallah illaki bir şifası vardır
Diyecek söz bulamıyorum ki çok zordur eminim
Ama kendi kendinizi iyiyim diye sakinleştirmeye çalışın
Bide hocalara bişey diyemem ama bide camii imamlarina gidin
Birincisi sizin şuanki halinizin sebebini şimdi tamamen çözdüm. gebelikten önce psikolojik tedavi görüp ilaç kullanıyormuşsunuz gebelik olunca birden bu ilaçları kesmişssiniz. Doktorun seni hiç uyarmadı mı , bu ilaçlar yavaş yavaş doz düşürülerek ancak bırakılabiliyor , birden bırakıldığında kişiyi bunalım, depresyon , hatta intihara bile sürükleyebiliyor. keşke birden bırakmak yerine alternatif bişeyler oluşturulsaydı. seni resmen uçurumdan itmişler. doktorunda çok hatalı. emzirme dönemin var şun evet ama senin mutlaka bitkiselde olsa bir ilaç desteği alman şart . sen bunu kendi kendine atlatamazsın canım. doktorun bu konuda ne söylüyor onu merak ettim..
Canim eminim cok zordur karsidan konusmasi kolay ilaclarina devam et psikologa da git cocugu birakabilirsen birilerine hem yalniz hem esinle bol bol zaman gecir kendini rahatlatmaya calis bebisi kucagina alinca boguluyor gibi oluyorsan yanina uzan kokla bu günlerde gececek de birak haci hoca islerini surekli kendin oku Rabbim yardimcin olsun cok uzuldum hersey yoluna girdi mesajini bekliyorum
Ben çok üzüldüm sizin içinNeler yapmadım ki bu iki ay içinde, yeni bir psikiyatr buldum başka bir tedaviye başladık, inşallah allahım bu sefer sifa verir
zor bi durum canım allah yardımcın olsun. bekarken bende yaşadım ağır depresyon geçirdim yolda tek bile yürüyemiyordum, ilaçlar insanı hayata bağlıyor ama yavaş yavaş bıraktım ben. allaha şükür geçti . sen gebelik olunca birden bırakmışsın işte şuanki halinin sebebi bu . ama biliyomusun insanın en iyi doktoruda kendisi , bana sıkıntı panik atak gelince geçicek diye diye on dakika uzanıyodum , uzun yürüyüşlere çıkıyodum bunlarda iyi geldi . sürekli ben hastayım , psikolojim kötü diye düşünme , takıntı halini almaya başlar . hep ben iyiyim iyi olcam de , bunu yaşamayan bilemez , biyerin ağrır ilaç içersin geçer ama en zoru ruh hastalığı , depresyon . yaşarken öldürüyor insanı , ama lütfen ilaçlarını düzenli kullan , inşirah süresini ve allahın 99 ismini çok oku inançlı biriysen ve kendinin doktoru ol , ben iyiyim diye diye telkin et kendini. dualarım seninle olacak...Emzirmiyorum ilaç tedavisi görüyorum, kuvezde kaldığı için göğsümü tutmadı zaten, süt sağıp veriyordum artık o da yok
Ben çok üzüldüm sizin için
Yani yanlış bir şey derimde sizi kırarım diye de ayrı korkuyorum
İnşallah bu günlerde geçecek ve bebeğinize doya doya sarılacaksınız
Düşünmemeye çalışın
Kendi kendinize devamlı o benim bebeğim deyin
Benim ikizlerim doğumdan sonra 1 ay küvozde kaldılar,ben doğurdumm ama kokularını bile almadım(
O bir ay bana asırlar gibi geldi
Sonunda kavuştuk birbirimize ama o bir ay benim yanımda değillerdi diye hergün ağlarım.ilk bı aylarını bilmiyorum naptılar ağladıklarında kucağına sevgiyle alan hemşire var mıydı diye
O bebeğin en çok size sizin korkunuza ihtiyacı var
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
Yani durumunuzu bilmiyorum ama acaba zor da olsa bebeğinizin ihtiyaçlarını siz karşılamayı deneseniz, altını alın mama yedirin sevin kucağınızdaKuvezdeyken ben de oyleydim, süt sağıp götürüyordum, eve geldi uc gun sonra başladı bu durumum
zor bi durum canım allah yardımcın olsun. bekarken bende yaşadım ağır depresyon geçirdim yolda tek bile yürüyemiyordum, ilaçlar insanı hayata bağlıyor ama yavaş yavaş bıraktım ben. allaha şükür geçti . sen gebelik olunca birden bırakmışsın işte şuanki halinin sebebi bu . ama biliyomusun insanın en iyi doktoruda kendisi , bana sıkıntı panik atak gelince geçicek diye diye on dakika uzanıyodum , uzun yürüyüşlere çıkıyodum bunlarda iyi geldi . sürekli ben hastayım , psikolojim kötü diye düşünme , takıntı halini almaya başlar . hep ben iyiyim iyi olcam de , bunu yaşamayan bilemez , biyerin ağrır ilaç içersin geçer ama en zoru ruh hastalığı , depresyon . yaşarken öldürüyor insanı , ama lütfen ilaçlarını düzenli kullan , inşirah süresini ve allahın 99 ismini çok oku inançlı biriysen ve kendinin doktoru ol , ben iyiyim diye diye telkin et kendini. dualarım seninle olacak...
Geçecek ve daha güzel günler göreceksiniz
Erken doğum olduğu için vücut hâlâ kendini hamile sanıyordur bulantılar bu yüzdendir belki bilemiyorum ama geçecek
Aynaya bakıp ben iyiyim deyin devamlı
Dualar okuyun hep abdestli olmaya dikkat edin.bunlarda iyi gelir size
Geçecek canım benim üzülmeyin yeterkiGeçecek miherkese hep bu soruyu soruyorum surekli, geçecek mi....
Geçecek canım benim üzülmeyin yeterki
Hem herkesin başına gelebilecek bir şey bu
Ve sizin şansınız varki anneniz var bebeğinize bakıyor
Rabbim korusun ama bana birşey olursa 3 çocuğuma bakacak kimsem yok bı kocam var
Şimdi seyredin bebeğinizi
Ağlasanızda kendinize sürekli ben iyiyim deyin
Sizde gayret edin
Bebeğinizin size ihtiyacı var öyle düşünün
Öyle de olsa yanınızda anneniz yaAnnem kalıyor yanimda ama bin türlü lafla, beynimi yiyerek, esim çok destek sağolsun eve gelmesini dört gözle bekliyorum ki rahatlatsin beni
Öyle de olsa yanınızda anneniz ya
Laflarını duymayı verin
Benim annem gelip iki bardak çay içip gitti...
Zaten zor günleriniz birde annenizin laflarını alınmayın kendinize iyi bakın
Ve emin olun geçecek bu günlerde
senın parcan sen olmazsan ıyı olamaz cunku kımse senın kadar ıyı bakamaz annesı bız sana bısey yapamayız senın kendını tplaman lazım su an agır ılaclar kullanıyosun ona sut veremıyosun nasılda ıhtıyacı var sana bır bılsen... Sutun sadece onu doyurmuyor buyudugunde veya yaslandıgında bıle hasta olamsını engelleyecek destegı verıyor ve sen emzırmeyeeerek onu mahrum edıyosun yapma lutfen kendını onun yerıne koy yada annenı dusun senı grdugunde aglasa onu grmek ıa ıstemıyorum dese kım bılır ne kafar uzulurdun dımı aynısını ona yapma bu senın elınde toparlanman lazım kotu de olsan guclu olman lazım sen bı annesın aerık
Sizce benim elimde olsa böyle olur muydu, cabalamiyor muyum, çırpınmıyor muyum, yapmadığım kalmadı iyi olmak için, kaç doktor kaç hoca gezdim, bana ihtiyacı olduğunu bilmiyor muyum, sağlıksız bir anne olarak emzirmek mi iyi, sağlıklı olmaya çalışarak iyi bir anne olmak mi iyi, anne oldugumun farkındayım, iyi olmak adına savaşmam da bu yüzden
Tatlım bak sana suclar sekılde yazmadım olan durumun fotografını cektım ve farkındayım kımse bu durumda olmak ıstemez ve durdugu yerde bunu yapmaz benım anlatmaya calıstıgım sey bu psıkolojık bır durum ve cozmesı senın elınde kendı kendını tahlıl etmen lazım kendını telkın etmen lazım cunku zaman akıp gıdıyor gecen zamanın telafısı yok
Bunun için de çok üzülüyorum, bu günlerin geri dönüşü yok, tekrar bebek olmayacak oğlum, bu günler geri gelmeyecek, kafamda o kadar çok şey var ki anlatamam, ölmek istedim kaç kez böyle yaşanmaz diye
Konunu buraya actıguna gre ogluşunun tup bebek oldugunu dusundum bu surecın ne kadar sancılı oldugunu bılıyorum benımde uc bucuk yıldır olmuyo evlat bır nımet ona kavusmusken neden olumu dusunuyorsun butun bunlar gececek Allah şifa versın bol bol Ayetel Kursı oku canım Allah senı evladına evladını da sana bagıslasın uzulme stres ve uzuntu senı gerıye ceker olumlu bakmaya calıs hepsı gececek sut olayını da kafana takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?