Doğum sonrası cinsellik

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.034
10.802
Hanımlar merhaba.

Doğum sonrası bebek emzirme vs. derken eşler memeleri sadece annelikle bağdaştırabilir mi? Bi arkadaşım "bebeği emzirirken ben eşimin çok görmesini istemiyordum" demişti. Ne kadar doğru bilemem tabi.

Sizlerde nasıl oldu durum? Açıkçası neredeyse her kadın gibi benim de memelerle ilişki sırasında ilgilenilmesi en çok etkilendiğim şeylerden biri... Sizlerde durum nasıl? Teşekkür ederim şimdiden

Bi süre eşim dokunmadı çünkü eskisi gibi istedigi şekilde hareket edemiyordu Süt gelme durumu oldugu için sadece etrafına ufak dokunuşlar yapıyordu ama zamanla o durum geçti şuan eski düzen devam ediyor emzirmeye devam ediyorum ama ilişki sırasında ilk başlarda oldugu için gayet ilgili gögüslerime

Biz çok takılmadık öyle şeylere, aynı evin içinde yaşarken emzirirken eşten kaçmak çok zor zaten başarılı olma şansınız az. Evet bazı eşlerde o sorun yaşanıyormuş siz denemeden kendinizinkini net olarak bilemezsiniz. Çok hassas ve anne travması olan kişilerde rastlandığı söylenen bir durum. Eşiniz şimdiden bu konuda hassassa bir an önce önünü almaya bakın. Anne olacağım ama hala senin karınım ikisi başka şeyler dşyerek işleyin beynine yavaş yavaş

İlişki zaten çok nadir artık. Yok gibi bir şey

Sanırım ikinci geliyor sizin sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Bu ikinizin kararıysa mesele yok. Vaktiniz epeyce azalmış. İnşallah endişeleriniz boşa çıkar. Siz arada yoklayın kibarca "seni özledim, keşke zaman çabucak geçse" gibisinden. İyi kötü bir fikir sahibi olmanızı sağlar tavırları

Neden peki yani buna sebep olan hamilelikse izin vermeyin düşük riski falan yoksa devam edin ilişkiye doguma gittigim gün bile ilişkimiz olmuştu eşim başta soguk duruyordu ilişkiye bebege bişey olacak diye korkuyordu ben zamanla onu cesaretlendirdim ve bi anneden önce kadın olduğumun farkında olmasını sagladım ona ne kadar istedigimi onu daha çok arzuladıgımı söyledim hatta ilişki sıklığının dogumda ki pozitif etkisinden bile bahsettim bu durumun önü en başta kesilmeli ilerlediği zaman çözülmesi daha zor oluyor çogu erkekte var bu durum hamile olunca artık bi anne olarak bakılıyor korkuyor bunu aşmak için adım atmalısınız

Süt geliyordu ama sey olmuştu bende 2 sene emzirdim , emzirirken göğüsten zevk almıyordum. Ama emzirme bitince göğüsten zevk almıştım

Uyarılınca süt geldiği için eşinizin dokunması doğru olmayacaktır diye düşünüyorum.

Eş görmeden emzirmek nasıl oluyor merak ettim doğrusu çünkü bebeklerimizin yaşamı resmen memede geçiyor…

Ben eşim görmeden emzirecek olsam sürekli başka odaya gideceğim için akşamları eşimi göremem.

Şuan Hollanda ineği gibiyim zaten sürekli meydandalar.

Siz bunu diyince aklima sey geldi oğlum 13 aylikti oyun grubuna götürüyordum. Dönüş aksama denk geldi otobuse bindik gidiyoruz cocuk çıldırdı meme meme nasil agliyor ev de yakın değildi. Otobüste teyzeler emzir dedi tabi ben başta acaba dedim cocuk zaten üsten saldırıyor trenckotum vardi çıkardım örtüp otobüste emzirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…