- 26 Ağustos 2015
- 52
- 31
- 18
- 32
- Konu Sahibi mustelusvulgaris
-
çok normal süreç ve çözümü çok kolay bu kadar canını sıktığını değmez yatağa girip istermi diye bekleme kadın olduğunu göster. yani seni madem anne olarak görüyor sende ona kadın olduğunuda hissettir mesela kendi ne bak bakımlı ol kilon varsa fazla diyet yap kilolarını ver tabiki sütünü etkilemeyecek şekilde.. kendine evde giyebileceğin cezbedecek kıyafetler al sanki normal giymişssin ama normal değilsin çekicisin anladın sen .. mesela saçını boyat bakım yap.. güzel koku sür .. gece yatağa girincede dönüp yatma eşine sarıl zaten devamı gelir :) canım. ama hiç bişey yapmadan ondan beklemek olmaz. bende 1 ay filan kaldı doğuma nasipse doğurup diyet yapmak istiyorum ve şık şeyler alayım istiyorum evse giymeye paspal gibiyim bu sıra benim canımı sıkıyor bu durumda.. sen hemen başla dediklerime ve işe yaradımı yaz banada.. :)) hadi kolay gelsin otur otur olmaaazKızlar doğum yapali 3 ay oldu. Esimle bu sure zarfi icinde 2 kere falan birlikte oldul açıkçası hiçte eskisi gibi degildi. Hamilelik donemindede 5. Ayimdan itibaren esimle iliskiye girmedik. Çünkü genelde o isteyince birlikte oluyoruz. Şimdi artık istemiyor konuştum aslında bu konuyu onunla ama beni anne olarak goruyormus falan dedi. Eşim çok iyi bir insandir. Ama bu hamilelik seruveni beni psikolojik anlamda cok etkiledi. Hergun yataga girerken acaba beni isteyecekmi diye giriyorum. Hic orali olmuyor. Beni sevdigine hic suphem yok. Ama artık onunla sanki kari koca degilde kardeş gibiyiz. Acikcasi cinselliği çok istediğimden değil ama bu durum beni cok üzüyor. Nedense kendimi degersiz hissediyorum . Sonucta ben sadece anne degilim nihayetinde bir kadinim. Kendimi cirkin ve kilolu bir kadin gibi hissediyorum. Cok mutsuzum. Umursamak istemesemdr bazen beni istememesi çok koyuyor ve cok uzuyor. Valla lohusalik depresyonuna ben degil esim girdi heralde anlamadim gitti. Bu durumlari yasayanlar varmi acaba
3.5 kg almayı nasıl başardınız özel birşey yaptınızmı kilo verip sonramı aldınız mide bulantısı falanmı oldu ? bide kaç kilosunuz şuan masalalh ya 3.5 kg ben mutfagın önünden geçerken alıyorumAllahtan ben bazen 3,5 kilo aldım. 8. ayımın içindeyim.Çucuğumu doğurunca eski ben olucam inşş.. Üzülmeyin kızlar düzelir bakalım biz ne yapacağız
3.5 kg almayı nasıl başardınız özel birşey yaptınızmı kilo verip sonramı aldınız mide bulantısı falanmı oldu ? bide kaç kilosunuz şuan masalalh ya 3.5 kg ben mutfagın önünden geçerken alıyorum
masallah inş bigün bende senin gibi olurum :)Canım ben çok enteresan bir hamileyim.Ne yersem bebeğe gidiyor keşke bende sizin gibi kilo alabilsem çünkü hiç vitamin protein stoğum yok. Bende hamilelik şekeri de var diyet yapmadım herşeyi yiyorum ama gel geleyim ne yersem bebek besleniyor ben zayıfladım bile.Arkadaşlarım diyor sendebrutus sen olan kilonuda verdin.58 ile hamile kaldım şuan 62,5 kiloyum doktorum bile şoktaBebeğimin kilosu boyu maşallah iyi.
Vallahi maşAllah.Canım ben çok enteresan bir hamileyim.Ne yersem bebeğe gidiyor keşke bende sizin gibi kilo alabilsem çünkü hiç vitamin protein stoğum yok. Bende hamilelik şekeri de var diyet yapmadım herşeyi yiyorum ama gel geleyim ne yersem bebek besleniyor ben zayıfladım bile.Arkadaşlarım diyor sendebrutus sen olan kilonuda verdin.58 ile hamile kaldım şuan 62,5 kiloyum doktorum bile şoktaBebeğimin kilosu boyu maşallah iyi.
anne olarak görmek nedir hiç anlamıyorum doğrusu. Çok kilo aldınız da veremediniz mi? Ya da başka bir sorun mu var? Eşiniz gerçekçi bir yaklaşım sergilemiyor.Kızlar doğum yapali 3 ay oldu. Esimle bu sure zarfi icinde 2 kere falan birlikte oldul açıkçası hiçte eskisi gibi degildi. Hamilelik donemindede 5. Ayimdan itibaren esimle iliskiye girmedik. Çünkü genelde o isteyince birlikte oluyoruz. Şimdi artık istemiyor konuştum aslında bu konuyu onunla ama beni anne olarak goruyormus falan dedi. Eşim çok iyi bir insandir. Ama bu hamilelik seruveni beni psikolojik anlamda cok etkiledi. Hergun yataga girerken acaba beni isteyecekmi diye giriyorum. Hic orali olmuyor. Beni sevdigine hic suphem yok. Ama artık onunla sanki kari koca degilde kardeş gibiyiz. Acikcasi cinselliği çok istediğimden değil ama bu durum beni cok üzüyor. Nedense kendimi degersiz hissediyorum . Sonucta ben sadece anne degilim nihayetinde bir kadinim. Kendimi cirkin ve kilolu bir kadin gibi hissediyorum. Cok mutsuzum. Umursamak istemesemdr bazen beni istememesi çok koyuyor ve cok uzuyor. Valla lohusalik depresyonuna ben degil esim girdi heralde anlamadim gitti. Bu durumlari yasayanlar varmi acaba
Diyet değil de sağlıklı beslenseniz zaten kilo verirsiniz diye düşünüyorum. Diyet ne hamilelikte ne de emzirme döneminde önerilmiyor.Kızlar bende kendimi çok çirkin şişman ve bakımsız buluyorum. Doğumdan önce 58 kiloydum. Fazlam vardı ama en azından çok değildi. Aşırı kilo aldım. 88le doğuma girdim. Sonrasında diyet yaptım sütüm ciddi derecede azaldı ve diyeti bıraktım tamamen kesilmesin diye. Ve kilo aldım. Eşimden yana bi sıkıntı yok cinsellik konusunda ama sanki zoraki mecburiyetten arada istekli gibi oluyor. Ama yatarken ytağın öbür ucunda yatıyor hiç yanaşmıyor bna resmen. Çok çirkin bakımsız paspal hissediyorum kendimi. Sürekli mutsuzum ağlıyorum ağlamama anlam veremiyor kızıyor sürekli bana açtığım konuları kapatıyor. Sütüm az diyorum üç ay emdi yeter diyor. Kitap okuyorum bebek bakımı ile ilgili çok okuyosun diyor. Ben napcmı şaşırdım çok bunalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?