- 26 Ağustos 2015
- 52
- 31
- 18
- 32
- Konu Sahibi mustelusvulgaris
Kızlar doğum yapali 3 ay oldu. Esimle bu sure zarfi icinde 2 kere falan birlikte oldul açıkçası hiçte eskisi gibi degildi. Hamilelik donemindede 5. Ayimdan itibaren esimle iliskiye girmedik. Çünkü genelde o isteyince birlikte oluyoruz. Şimdi artık istemiyor konuştum aslında bu konuyu onunla ama beni anne olarak goruyormus falan dedi. Eşim çok iyi bir insandir. Ama bu hamilelik seruveni beni psikolojik anlamda cok etkiledi. Hergun yataga girerken acaba beni isteyecekmi diye giriyorum. Hic orali olmuyor. Beni sevdigine hic suphem yok. Ama artık onunla sanki kari koca degilde kardeş gibiyiz. Acikcasi cinselliği çok istediğimden değil ama bu durum beni cok üzüyor. Nedense kendimi degersiz hissediyorum . Sonucta ben sadece anne degilim nihayetinde bir kadinim. Kendimi cirkin ve kilolu bir kadin gibi hissediyorum. Cok mutsuzum. Umursamak istemesemdr bazen beni istememesi çok koyuyor ve cok uzuyor. Valla lohusalik depresyonuna ben degil esim girdi heralde anlamadim gitti. Bu durumlari yasayanlar varmi acaba