inşallah yaptırabilirsin arkadaşım. benim zaten burda paylaşma amacımda bu. birbirimize yol gösterelim her konuda. insan ne kadar çok isterse sonuca okadar yaklaşmış oluyor. emek isteyen bi süreç. maddiyatı geçtim her hafta vakit ayırmak gerekiyor. gerçi 40-45 dk sürüyor çok degıl ama vakıt ayırıp evden çıkmak bazen mesele olabılıyor çocuklarla. ama güzelliğimiz için kalıcı bi yatırım olarak düşündüğümüzde hafifliyor insan. ben şahsen seve seve gidip geliyorum. birde bana bu ugulamayı yapan kişi (bu çok önemli) çok tatlı ve samimi bi insan. onunla muhabbet ederken anlamıyorum hiç bir şey. şuanda 7 seans oldu. bu seanstada çok faydalı oldu. en derin çatlaklarımda bile küçülme var. mesela önceki ve sonraki resimleri karşılaştırıncada açıkça görünüyor fark. yüzdeye vurursak %15 %20 iyileşme var diyebilirim. en az 15 seans gerekli olduğunu dusundugumuzde oldukça ıyı bı ıstatıstık. kaldıki benım 20 seans yaptırmam gereklıymıs. ben artık faydası olurmu olmazmı onu gectım, tamamen yanı %100 gecermı onu dusunmeye başladım. malum ınsan hep daha fazlasını ıstıyor :)