Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok cesursun :) demekki tak etmiş artık canına. Biraz deniyelim bakalım neler olucak. Ben başlamadan önce göbek bölgemin resmini çekmiştim. Bitirincede çekicem fark çıksın diye ortaya. Olmazsa sana özelden resimleri atarım. Sende ona göre karar verirsin.
Canım ben en son çarşamba 4. Seansımı yaptırdım. Cumarteside yaptırıcaktım ama biraz morarmalar oldu. Morarma korkulucak bişi değil hep oluyor sonra geçiyordu normal yani. Neyse işte o gün biraz çok oldu regl dönemi öncesinde hassasiyet fazla oluyor. Bi 10 gün ara verelim dedi yapan kişi. Önümüzdeki cumartesi gidicem 5. ye. Etkisine gelirsek. Ben normalde korsesiz dışarı çıkamam. Şuanda normal halim korseli gibi. Hafta sonu dışarı çıkarken hiç korse takma ihtiyacı hissetmedim. Harika bi duygu. O fazlalık deri günden güne toplanıyor :) dahada iyi olucağını düşündükçe çok mutlu oluyorum.
Tabiki var! :) hemde süper gelişmeler. Cumartesi 6. Seansıma gitmiştim. İlk gün birşey anlaşılmıyor; iğne izleri kızarıklık vs. Zaten ciltte ancak bir kaç günde iyileşme gösteriyor neyse işte. Bu sabah kalktım tabi ilk işim uykulu gözlerle çatlaklarıma bakmak oldu. Bacağımın alt kısmını açtım baktım önce oradaki çatlaklarım yoktu! Küçüklerin hepsi neredeyse yok olmus. Görmek için çok uğraştım çok hafif yakından belli oluyor. Yukarılardaki derin çatlaklar ise bayağı silikleşmiş. Sanki silgiyi almışsında biraz üstten silmişşin gibi. Karnımda öyle, çatlaklar aynı şekilde, deri sarkıklığıda aynı hızda toplanıyor. Bu arada bacaklarım gözle görülür elle hissedilir bi şekilde şıkılaştı.Yani kısacası küçükler neredeyse yok oldu, büyüklerde çok azaldı ve bu seansta çok çok büyük fark var. Yuppiiii taş gibi oluyorum :)