Doğum sonrası çatlaklar ve sarkıklıklar için karboksiretapiye başladım

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış :) suyuna gidersin azıcık hallolur herşey. Hem boşver tek derdimiz çatlaklarımız olsun, yeterki kafamız rahat olsun

Cok sevinirim ins ise yarar da nestersiz bu isten kurtuluruz

Canım ben en son çarşamba 4. Seansımı yaptırdım. Cumarteside yaptırıcaktım ama biraz morarmalar oldu. Morarma korkulucak bişi değil hep oluyor sonra geçiyordu normal yani. Neyse işte o gün biraz çok oldu regl dönemi öncesinde hassasiyet fazla oluyor. Bi 10 gün ara verelim dedi yapan kişi. Önümüzdeki cumartesi gidicem 5. ye. Etkisine gelirsek. Ben normalde korsesiz dışarı çıkamam. Şuanda normal halim korseli gibi. Hafta sonu dışarı çıkarken hiç korse takma ihtiyacı hissetmedim. Harika bi duygu. O fazlalık deri günden güne toplanıyor :) dahada iyi olucağını düşündükçe çok mutlu oluyorum.

Ay çok sevindim inş bekledigin sonuç olur cildin sikilasmis anladigim kadariyla o zaman sarkmalar da kaybolacak

Ben aslında buna başlarken çatlak görünümünden dolayı niyetlenmiştim. Yalnız benim problemim çatlaklardan ziyade göbeğimdeki sarkıklıkmış, farkında değildim. Yani çatlaklardan dolayı öyle göründüğünü sanıyordum. Nasıl bir farkında olmamakmış benimkisi :S bunu ben yeni yeni anlıyorum çünkü her seans sonrası deri toplanıyor biraz daha. Yalnız sabırlı olmak ve düzenli yaptırmak gerek. Belki 12 seans yetmeyebilir diyor yapan kişi. 20 seansa kadar çıkabiliyoruz diyor. Bu yüzden sabır lazım. Bu arada ilk başlarda diyordum ya hep pek acımıyor diye.. Son iki seferdir bayağı canım yanıyor neden bilmiyorum. Belkide ilk başlarda heyecanımdan dolayı çok hissetmiyordum. Bilemiyorum. Ama korkmayın yinede dayanılmayacak gibi değil. Sonuca değiyor. Bugun 5. Seansımı yaptırdım. Tam etkisini pazartesi anlarım.

Tabiki var! :) hemde süper gelişmeler. Cumartesi 6. Seansıma gitmiştim. İlk gün birşey anlaşılmıyor; iğne izleri kızarıklık vs. Zaten ciltte ancak bir kaç günde iyileşme gösteriyor neyse işte. Bu sabah kalktım tabi ilk işim uykulu gözlerle çatlaklarıma bakmak oldu. Bacağımın alt kısmını açtım baktım önce oradaki çatlaklarım yoktu! Küçüklerin hepsi neredeyse yok olmus. Görmek için çok uğraştım çok hafif yakından belli oluyor. Yukarılardaki derin çatlaklar ise bayağı silikleşmiş. Sanki silgiyi almışsında biraz üstten silmişşin gibi. Karnımda öyle, çatlaklar aynı şekilde, deri sarkıklığıda aynı hızda toplanıyor. Bu arada bacaklarım gözle görülür elle hissedilir bi şekilde şıkılaştı.Yani kısacası küçükler neredeyse yok oldu, büyüklerde çok azaldı ve bu seansta çok çok büyük fark var. Yuppiiii taş gibi oluyorum :)

Bu ara aldığım en güzel haber çok sevindim ay inş yaza doğru bende başlarım ağrısı umrumda değil hem sıkılas hem catlaklar gecsin süper senin için de çok seviyorum deymesi çok önemli

inşallah yaptırabilirsin arkadaşım. benim zaten burda paylaşma amacımda bu. birbirimize yol gösterelim her konuda. insan ne kadar çok isterse sonuca okadar yaklaşmış oluyor. emek isteyen bi süreç. maddiyatı geçtim her hafta vakit ayırmak gerekiyor. gerçi 40-45 dk sürüyor çok degıl ama vakıt ayırıp evden çıkmak bazen mesele olabılıyor çocuklarla. ama güzelliğimiz için kalıcı bi yatırım olarak düşündüğümüzde hafifliyor insan. ben şahsen seve seve gidip geliyorum. birde bana bu ugulamayı yapan kişi (bu çok önemli) çok tatlı ve samimi bi insan. onunla muhabbet ederken anlamıyorum hiç bir şey. şuanda 7 seans oldu. bu seanstada çok faydalı oldu. en derin çatlaklarımda bile küçülme var. mesela önceki ve sonraki resimleri karşılaştırıncada açıkça görünüyor fark. yüzdeye vurursak %15 %20 iyileşme var diyebilirim. en az 15 seans gerekli olduğunu dusundugumuzde oldukça ıyı bı ıstatıstık. kaldıki benım 20 seans yaptırmam gereklıymıs. ben artık faydası olurmu olmazmı onu gectım, tamamen yanı %100 gecermı onu dusunmeye başladım. malum ınsan hep daha fazlasını ıstıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…