Doğum sonrası çatlaklar ve sarkıklıklar için karboksiretapiye başladım

daphneeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
28
0
86
Bursa
Merhabalar. uzun süredir çatlaklarımın çaresini arıyordum. 2 çocuk annesiyim. cildim oldukça deforme olmuştu. kilo problemim yok ideal kilomdayım ancak karın bölgesinde sarkıklıktan dolayı göbek pırtlıyor :) neyse işte hep araştırırdım ne yapabilirim diye ancak umutsuzdum. lazer falan düşünürken geçenlerde lazer epilasyon yaptırdıgım güzellik merkezine danıştım. karnımı gördüler. KARBOKSİTERAPİ diye bişi önerdiler. hiç bilgim yoktu. araştırdım aklıma yattı. hatta gebelikte oluşan hafif varis problemimden dolayı çok iyi bi kalp damar profosörüne gitmiştim onada sordum hiç bi zararı yok yaptırabilirsin dedi. güzellik merkezinde bunu uygulayan kişi çok güveniyor bu yönteme. %75e varan iyileşmeler oluyor. cilt hem sıkılaşıyormuş hemde çatlak, yara izi, lekeler hatta selülüte bile birebirmiş bu yöntem.mucize gibi bahsediyorlar. kendime bile yaptım bak dedi gösterdi. bel yanlarında cok fazlalıkları varmış eskiden. karnı taş gibiydi. iyi olmasa kendime yaparmıyım dedi :) dedimki güzel olursa size cok dua ederım, en buyuk hayalım karnımın sıkılasması. oda dediki ozaman sımdıden basla dua etmeye cunkı cok guzel olucak.2 gun sona karnına bak hemen farkediceksin dedi. çok emın kendınden bakalım artık. neyse ilk seansı yaptırdım. canı cok tatlı bırı olarak korka korka gıttım. inanın hiç acımadı, sinek ısırıgı kadar acıyor. lazer epilasyonun acısına dayanamayan ben bunu anlamadım bile güle oynaya yaptırdım yarım saat bile surmedı ki çok geniş alanlara yapıldı bacak dahil. bunları neden yazıyorum. cunkı 12 seans pakedi aldım. ilk seanstan itibaren faydası olup olmadıgını sızınle paylaşmak ıcın. cunkı bılıyorum bu dertten şikayetçi çok fazla hemcinsim var. onlara yol göstermesi acısından faydam olsun ıstedım. gelişme olup olmadıgını takip eden olursa yazıcam.

Sonuçları yazarsan cok sevinirim benim cok fazla kilom var doğum sonrası felaket haldeyim bir suru çatlak var zayiflarsam daha kötü görünecek diye korkuyorum şimdiden teşekkür ederim

Tamam benimde hoşuma gider paylaşmak. Ancak çabuk sonuç almayı beklemiyorum. Çünki 10-20 seans arasında almak gerekiyormuş bunu. Haftada bir yaptırmayı düşündüğüme göre 3-5 ayı bulabilir son aşamaya gelinmesi. Ama farklılığı hissetmeye başladığım anlardada ara ara yazarım.

Çok sevinirim zaten bende yeni basladim diyete ancak 5-6 ay sonra memnun kalirsan baslarim bi de zayiflayinca daha kötü görünüyor karin kısmı olmazsa ameliyat ile büyük ölçüde duzeliyormus

Evet ameliyatla güzel oluyormuş ama ben ona cesaret edemem. Küçük bebeğe bakarken birde bana kim gelip bakıcak :) hem korkarım. İnşallah karboksiterapi çare olurda bizde mutlu hissederiz

Bu arada diyete başladım demişşin. Bana bu yöntemin zayıflama amaçlıda kullanıldığını söylediler, özellikle bölgesel zayıflık isteyenler için. Kan dolaşımı artan bölgede yağlarda çabuk ertiyormus. Burdada açılmış bir konu vardı bununla ilgili. Karboksiterapiyle zayıflıyorum gibi bir başlıktı tam hatırlamıyorum. Onada bir göz at istersen. Sanırım spor, diyet, karbon beraber yürütülüyormuş.tam senlik gibi duruyor.

Ok benim kilom fazla önce verebildigim kadarini vermem lazım sonra şekillendirmek için düşünüyorum yinede bir bakarım( tabi catlaklarda var ) bende son çare olarak düşünüyorum ameliyatı ama öncelikle kilo vermem lazim

Gece gece umut doldum :S Ya ben bugun 2. Seansımı yaptırdım. Akşam baktım karnıma sanki bi canlılık gelmiş gibi geldi emin olamadım. Eşime gösterdim sence bi fark varmı diye. Çok net bi adamdır. Varsa var yoksa yok der boşuna sevindirmez. Biraz var dedi sevindim. 3-4 saat önceydi bu. Az önce yine baktım kesinlikle bi canlılık var bundan eminim artık.

Doğumuma daha vakit var ama konunu takip ediyorum, inşallah fayda görürsün, bize de ışık olursun canım

Kimseyide boş yere umutlandırmak istemem. Çünki hayal kırıklığı çok kötü bir duygu. Olduğu gibi yazıcam. Ama ben gerçekten inanıyorum olucağına. Tamam belki doğumdan önceki tam halimize dönmemiz imkansız bunlarla fakat %50 %60 % 70 gibi sonuçlarda bizi tatmin edebilir. Çünki yıllarca çatlağın sarkıklığın çaresi yok diye inandırıldık ve ömrümüzün sonuna kadar bunlarla yaşayacağımıza hazırladık kendimizi. (En azından ben öyleydim ) şimdi bu rahatsız edici görüntünün düzeliceğini söylemeleri ve benim bunun için bir şeyler yapıyor olmam bile inanılmaz bir mutluluk ve yaşama sevinci veriyor. İnşallah sonuç daha çok vericek

Aynen öyle asla çözüm yok deyip durdular inş işe yarar da başka çözüm aramak zorunda kalmayiz yoksa ben gözümü kararttim fazla kilolarimi verdikten sonra yatacağım ameliyat masasına :-(

Çok cesursun :) demekki tak etmiş artık canına. Biraz deniyelim bakalım neler olucak. Ben başlamadan önce göbek bölgemin resmini çekmiştim. Bitirincede çekicem fark çıksın diye ortaya. Olmazsa sana özelden resimleri atarım. Sende ona göre karar verirsin.

bende sonucu merakla bekliyorum:) ideal kilosunda olup doğum sonrası baya çatlağı olanlardanım bende :S inş. sonuç iyi olurda bende yaptırır kurtulurum şu kötü görünümlü çatlaklardan...

Canım bende 19 yaşında iki çocuk annesinin ve çok kilo aldım zayıfken 30 kilo birden aldım ve çok kötü piskolojim bozuk iğrenç iğrenç çatlaklarım var çok kötü durumdayım bi faydası var mı acı hissediyor musun

Ben daha 2 seans yaptırdım. Faydasını görmek için en az bi 10 seans yaptırmak gerekliymiş. Şuanda faydası var ya da yok diyemem. Çatlak yoğun olan yerlerde acıyı hiç hissetmiyorum. Çünki çatlaklı deride his kaybı var. Bacaklarda özelliklede yağsız yerlerde biraz acı oluyor ama şöyle diyeyim. Normal bi aşı vuruluyoruz ya işte bundaki iğne o aşıdaki iğnenin 5 te 1 inceliğinde. Yani sinek ısırığı kadar. Yani kesinlikle dayanılmayacak birşey değil. Ben lazer epilasyona bile zor dayanan biriyim.Kalkıp gidesim geliyor. Ama bunda sohbet ede ede oluyorum. Sonrasındaki karıncalanma hoşuma bile gidiyor masaj gibi geliyor

Anladım canım lazer epilasyon acı veren birşey mi bende çatlak çok sende fazla mı foto atabilir misin canım ayıp olmazsa

Kızlar güzel haberlerim var! Cumartesi günü 3. Seansımı yaptırmıştım. İğne kızarıklıkları ancak geçti. Ve şöyle anlatayım iç bacaktaki çatlakların görünümünde gözle görülür iyileşme var ayrıca sıkılaştığınıda hissediyorum. Asıl bombam göbekte! Eskiden şöyle avcumla alt kısmını avuçladığımda deri vıcık vıcık elime gelirdi. Şuanda öyle değil :S daha taze bi his var orada fena halde sıkılaşıyor hissedebiliyorum. Göbekteki çatlakları açıkcası ayırt edemiyorum daha fark varmı yokmu diye. Yalnız çok mutluyum. 3. Seansta böyleyse 12. Seans sonunda nasıl olur düşünemiyorum! Bu hafta 2 seans daha olucam, çarşamba ve cumartesi günleri. Pazartesiye epey bi ilerleme bekliyorum. Paylaşıcam.

Bunun en güzel yanlarından biriside ekonomik yönden hesaplı oluşu. Diğerlerinin yanında sudan ucuz. Ben 3-5 bini gözden çıkarmıştım bu iş için. Ama bunun 12 seansı için 900 tl ödedim. Yani seansı 75 tl ye geldi. Bence kimsenin bütçesini fazla sarsmaz. Çok güzel ya :) yarın olsunda 4. Seansıma gideyim hemen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…