Merhabalar. uzun süredir çatlaklarımın çaresini arıyordum. 2 çocuk annesiyim. cildim oldukça deforme olmuştu. kilo problemim yok ideal kilomdayım ancak karın bölgesinde sarkıklıktan dolayı göbek pırtlıyor :) neyse işte hep araştırırdım ne yapabilirim diye ancak umutsuzdum. lazer falan düşünürken geçenlerde lazer epilasyon yaptırdıgım güzellik merkezine danıştım. karnımı gördüler. KARBOKSİTERAPİ diye bişi önerdiler. hiç bilgim yoktu. araştırdım aklıma yattı. hatta gebelikte oluşan hafif varis problemimden dolayı çok iyi bi kalp damar profosörüne gitmiştim onada sordum hiç bi zararı yok yaptırabilirsin dedi. güzellik merkezinde bunu uygulayan kişi çok güveniyor bu yönteme. %75e varan iyileşmeler oluyor. cilt hem sıkılaşıyormuş hemde çatlak, yara izi, lekeler hatta selülüte bile birebirmiş bu yöntem.mucize gibi bahsediyorlar. kendime bile yaptım bak dedi gösterdi. bel yanlarında cok fazlalıkları varmış eskiden. karnı taş gibiydi. iyi olmasa kendime yaparmıyım dedi :) dedimki güzel olursa size cok dua ederım, en buyuk hayalım karnımın sıkılasması. oda dediki ozaman sımdıden basla dua etmeye cunkı cok guzel olucak.2 gun sona karnına bak hemen farkediceksin dedi. çok emın kendınden bakalım artık. neyse ilk seansı yaptırdım. canı cok tatlı bırı olarak korka korka gıttım. inanın hiç acımadı, sinek ısırıgı kadar acıyor. lazer epilasyonun acısına dayanamayan ben bunu anlamadım bile güle oynaya yaptırdım yarım saat bile surmedı ki çok geniş alanlara yapıldı bacak dahil. bunları neden yazıyorum. cunkı 12 seans pakedi aldım. ilk seanstan itibaren faydası olup olmadıgını sızınle paylaşmak ıcın. cunkı bılıyorum bu dertten şikayetçi çok fazla hemcinsim var. onlara yol göstermesi acısından faydam olsun ıstedım. gelişme olup olmadıgını takip eden olursa yazıcam.