Dogum sonrası catlaklar artık dert degıl:)

ecrin006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
3
0
86
Ankara
KIZLAR MERHABA HER NE KADAR DIKKAT ETSEKTE MALUM DOGUM SONRASI CATLAKLAR BIZIM ICIN COK BUYUK BIR DERT ARTIK DERT DEGIL.BIRGUN INTERNETTE DOLASIRKEN SALE HANIMA RASTLADIM.OLMAZ DIYEREK GITTIM CUNKU BU CATLAKLAR BENIM ICIN BUYUK BIR DERTTI .KARNIMDA COK CIRKIN GORUNUYORDU.UMUTSUZDUM YANI.GITTIM BENI COK BUYUK BIR SEVECENLIKLE KARSILADI.ODA BENIM NE KADAR UMUTSUZ OLACAGIMI ANLAMISKI HEMEN TEDAVIYE BASLAYALIM DEDI. 23 HAZIRAN GUNU BASLADIGIM TEDAVIM SONUC VERIYODU. ILK SEANSTA BUYUK OLCUDE AZALDI.O KDAR COK SEVINDIMKI KENDIME GUVENIM GELDI 4 SEANSTA KARNIM TOPARLANDI O KIRISIK GORUNTU GITTI VE DAHA ONEMLISI CATLAKLARIM % 80 ORANINDA AZALDI.
SIMDI COK MUTLUYUM .TESEKURLER SALE HOCAM:):teytey::teytey
ARKADASLAR ISTEYEN OLURSA ADRES VE TELEFONUNU VEREBILIRIM.

Ne garip bir mesaj yazmışsınız, tedavi hakkında bilgi vermemişsiniz, Sale hocam deyip durmuşsunuz? ne hocasıdır, kimdir, ne yapmıştır, nasıl bişeydir hiçbir bilgi yok. milleti mi zarflıyorsunuz?

katılıyorum.bu konuyu açmaktakı amacın ne anlamadım.hiç bi bılgı vermememışsınkı

kızlar ben netten araştırdım arkadaş ankarada özel bir kilinikte çalışan prof.dr. şale kutsal yılmaz dan bahsediyor olabilir. ama tedavi nedir bilemiyorum.anadığım kadarıyla güzellik ve dermatoloji kliniği.

büyük ihtimal lazer tedavisidir...

yani henüz grilesmemis.. canli hücreleri olan catlaklarda .. yaralar acip kapanmasini sagliyorlar bu yöntemle.

ben de ufak capli arastirma yaptim..
2nci gebeligimden sonra ayni yerlerden catlarsa derim benim icin avantaj olur.. hemen tedavi ettirebilirim.

Zaten konuyu açan güzellik uzmanı acaba kendi reklamını yaptı ki bi de özelden adres ve tlf veririm diyo (reklam kokuyor anacım)........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…