Doğum sonrası Çatlak

Merhaba, doğum sonrası kullanabileceğiniz ürün önerisinde bulunabilirim.Aa burada ürünü almak değil düzenli olarak kullanmak çok önemli.Biliyorsunuz ki biz kadınlar aldığımız birçok krem yada zayıflama ürünlerini düzenli kullanmayabiliyoruz.Onun için düzenli kullanırım diyen hanımlar özelden mesaj atabilirsiniz.

Merhaba kullandığınız kremler hangisiydi lr da ve gerçekten vicdanen rahat mısınız düzenli kullandınz mı.Çünkü kullanıcı sonucu memnun kalan çok arkadaşım var.Sizde neden faydası olmadı çok merak ettim doğrusu.İyi günler.

Merhaba kızlar ben şu an ikinci bebeğime hamileyim kendi uyguladığım tarif sayesinde çatlaksız atlattım hatta bir başlık açtım ki herkes faydalansın. Benim açtığım konulardan okuyabilirsiniz. Orada doğum sonrası için bir tarif var. Yani oluşmuş çatlağın görüntüsünü azaltacak bir tarif. Yalnız uygulayan arkadaşlarım baya azaldığını hatta çok yakına girmeden farkedilmediğini söylediler yani kullanıp memnun olan çok. Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…