Ya ben internette buldum ama 10ml 50tl hem de sonuçta kimyasal yani.kendi yapabileceğimiz ve işe yarar birşey olsa çok memnun kalacağım.Varsa bana da söyleyin
Ben yumurta akı deniyorum ama düzenli süremiyorum ki uygulaması zor. Uygulasam düzenli işe yarayacak bence sonuçta yanıkları bile iyileştiriyor.Ya ben internette buldum ama 10ml 50tl hem de sonuçta kimyasal yani.kendi yapabileceğimiz ve işe yarar birşey olsa çok memnun kalacağım.
Nasıl kullanıyorsun ben doğum yapalı 3 ay oldu ilgilenemedim de gördükçe de üzülüyorum. Yumurtayı sürüp bekliyor Muş'un?Ben yumurta akı deniyorum ama düzenli süremiyorum ki uygulaması zor. Uygulasam düzenli işe yarayacak bence sonuçta yanıkları bile iyileştiriyor.
Hayır nasıl kullanılır ?Kızlar kahve ve limonu denediniz mi?
Canım bende 38. Haftamdayken karnımda çizgi şeklinde ilk çatlaklarımı görmüştüm. Çok azdı ama yinede ben kafama çok taktım ve Doğumdan sonra bir süre boyunca bir limonun suyuna kremsi bir kıvam alana kadar Türk kahvesi ekledim. Sonra onu çarlaklarıma uyguladım. Kırmızılığını epey aldı. Doğum yapalı 14 ay oldu şimdi çok çok az görünüyorlar.Hayır nasıl kullanılır ?
düzenli ve sırasıyla uygularsan gidiyor canımArkadaslar catlakkar gitmiyorr hicc para harcamayin ibrahim saracoglunu izleyin youtebeden tavsiyr ederjm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?