Doğum sonrası Çatlak

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
73
Arkadaş karın bölgem inanılmaz çatlaklar var spor dışında yaptığınız memnun kaldığınız yağ veya krem var mı? Düz beyaz beya olmasına bile razıyım yeter ki buruş buruş durup sarkık gibi gözükmesin of ya

Arkadaslar caresi var bunun.isteyen olursa bana özelden yazssin olur mu.bizzat sahit oldugum icin diyorum.

doğum sonrası çatlaklarda etkili bir ürün var evet. ben kullandım normale yakın dönmeye başladım. Sizin ki ne kadar süredir çatlak

iş arkadaşım 15 yaşında çocuğu var, artık bu çatlaklara çözüm yok derken bir ürün kullanmaya başladı 2 hafta geçti şimdiden epey fark var diyo düzenli kullanıcak ve geçecek inşallah merak eden özelden yazsın bana

Ya ben internette buldum ama 10ml 50tl hem de sonuçta kimyasal yani.kendi yapabileceğimiz ve işe yarar birşey olsa çok memnun kalacağım.
Ben yumurta akı deniyorum ama düzenli süremiyorum ki uygulaması zor. Uygulasam düzenli işe yarayacak bence sonuçta yanıkları bile iyileştiriyor.

Ben yumurta akı deniyorum ama düzenli süremiyorum ki uygulaması zor. Uygulasam düzenli işe yarayacak bence sonuçta yanıkları bile iyileştiriyor.
Nasıl kullanıyorsun ben doğum yapalı 3 ay oldu ilgilenemedim de gördükçe de üzülüyorum. Yumurtayı sürüp bekliyor Muş'un?

Merhaba
düzenli kullanım ve sabırla LR markasında bazı krem ve spreylerin işe yaradığını biliyorum birkaç arkadaşımdan.

Hayır nasıl kullanılır ?
Canım bende 38. Haftamdayken karnımda çizgi şeklinde ilk çatlaklarımı görmüştüm. Çok azdı ama yinede ben kafama çok taktım ve Doğumdan sonra bir süre boyunca bir limonun suyuna kremsi bir kıvam alana kadar Türk kahvesi ekledim. Sonra onu çarlaklarıma uyguladım. Kırmızılığını epey aldı. Doğum yapalı 14 ay oldu şimdi çok çok az görünüyorlar.
Duştan sonra da karnına soğuk su tutarsan onunda hem sıkılaşma da hem de çatlakların azalmasında faydası oluyor.
Asla tamamen geçmiyor ama gerçekten çok silikleşiyor.

Her ürün herkeste farklı tepkilere yol açabilir. Kimine iyi gelen ürün ve formül bir başka kişide yan etki yapabilir. Bunlar çok normal şeylerdir. Çok kısa bir zamandır da olsa cilt bakım uzmanlığı yapıyorum. Size tavsiyem araştırın ve cildinizi iyi tanımlayın. Evet bir arkadaşımız bahsetmiş LR ürünlerinden. Bende içerik olarak güvenerek öneriyorum etrafıma. Tamam peki ne kullanacağım derseniz,
-Aleo vera sprey
-Dermaintense
-Algetics peeling
-Racine masaj yağı
-Aloe vera baby mum ürünlerini imkanınız varsa birlikte kullanın. Nasıl kullanıldığına dair bilgi almak isterseniz sorun lütfen. Ya da hepsi fazla maddi olarak derseniz de lütfen özelden yazın ki cildiniz hakkında kısa bilgileri bana verirseniz eğer daha az maaliyetli önermelerde bulunabilirim. Şimdiden sağlıklı günler dilerim.

Merhaba ben ve çok yakın arkadaşım doğum sonrası oluşan çatlaklar için lr ürünleri kullandık isterseniz bana ulaşın yardımcı olurum

Arkadaslar catlakkar gitmiyorr hicc para harcamayin ibrahim saracoglunu izleyin youtebeden tavsiyr ederjm:)

Bebeklerim 22 aylık çatlaktan ziyade buruşukluk ve sarkıkliktan çok.sinirim bozuk bir çok kremi denedim ne çatlaklarm ne demek o babaanne göbeği kıvamı gitmedi lr ürünleri hiç bir fayda etmedi çünkü konu sadece çatlak değil sarkıklk burusukluk ve selülit söz konusu.suan radio frekans tedavisine başladim 2.sean oldu tık ilerleme yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…