Doğum sonrası Bitmeyen Akıntı

Kızlar merhaba.Sezeryan Doğum Yapalı 67 Gün oldu kanamam 40. Gunlerde fln bitti ama sürekli gün içinde 3/4 defa olan sarı akıntı oluyor sürekli çok rahatsız oluyorum fotoğrafta atım yardımcı olabilir misiniz 🥰
böyle fotoğrafları uluorta siteye atana kadar doktora gitseniz nasıl olur? sizin akıntınızı görmek zorunda mıyız ya?

Merhaba. Dogumdan sonra aktinti 6 haftaya kadar sürebiliyor. Kirmizidan kahverengi ye ondan sonra da yavas yavas beyaza dönüyor cünkü vücudun iyilesme süreci daha. Korkulucak birsey yok yani. Resimi yinede kaldirim derin. Saglikla büyütün bebeginizi

Kızlar merhaba.Sezeryan Doğum Yapalı 67 Gün oldu kanamam 40. Gunlerde fln bitti ama sürekli gün içinde 3/4 defa olan sarı akıntı oluyor sürekli çok rahatsız oluyorum fotoğrafta atım yardımcı olabilir misiniz 🥰
Öff iğrenç yaa tatlı yiyordum tam da. Biz sizin akıntınızı görmek zorunda mıyız? Yasak kardeşim yasak

Neden buraya atıyorsunuz merak ediyorum hastane doktor diye birşey var?

Igrenc ya niye bunu paylaşıyorsunuz anlamadim. Benzer bie durum bende de var. Doktor birsuru ihtimalden bahsetti. Doktora gidin. Kan tahlili+muayene yapiyorlar. Duruma gore ilac kullanmaniz gerekir. Biz teshis koyamayiz.

Su fotografida kaldirin. Insanin yardimci olasi gelmiyor. Doktora gitmeye utanirsiniz, ped atmaya utanmazsiniz. Kuscam ya bu nedir

X