merhaba 2 sene önce sezeryanle dogum yaptım.dogum öncesi adetlerim düzenliydi adet öncesi gün ve sonrası gün cok az yani varla yok arası koyu renkli akıntım olurdu.fakat simdi adetten 1 hafta hatta bazen 10 gün önce baslayan koyu renkli akıntım var ama koyu dedigim bildigimiz simsiyah oluyor sonra kanamam baslıyor 2-3 gün sürüyor sonra 1 gün falan nerdeyse hic kanamam olmuyor ertesi gün aksama tekrar kanamam baslıyor 2-3 gün daha sürüyor ve bitiyor ve yine sonrasında camur gibi kötü renkli bi akıntı baslıyor 3-4 gün bazen 1 haftayı buluyor düzelmesi.dogumdan 45 gün sonra ilk adetimi gördüm ve o zaman emzirdigim icin spral taktırmısdım dr um bu durumları sprale baglamısdı ve bende dayanamayıp sonunda sprali cıkardırdım simdi dogum kontrol hapına baslıcam.bu ayki adetim de yine aynı sekilde 3 gün öncesi siyah akıntıyla basladı ve kanamam o kadar azki sanırım yine kesilip 2 gün sonra falan yine baslıcak.aranızda böyle bi sorun yasayan varmı acaba.dr düzenin bu artık senin rahminde veya yumurtalıklarında herhangi bir sorun yok diyor ama ben cok rahatsızım bu durumdan.