dogum sonrası baslayan ara kanamalar!

ilay86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
203
1
66
İstanbul
merhaba 2 sene önce sezeryanle dogum yaptım.dogum öncesi adetlerim düzenliydi adet öncesi gün ve sonrası gün cok az yani varla yok arası koyu renkli akıntım olurdu.fakat simdi adetten 1 hafta hatta bazen 10 gün önce baslayan koyu renkli akıntım var ama koyu dedigim bildigimiz simsiyah oluyor sonra kanamam baslıyor 2-3 gün sürüyor sonra 1 gün falan nerdeyse hic kanamam olmuyor ertesi gün aksama tekrar kanamam baslıyor 2-3 gün daha sürüyor ve bitiyor ve yine sonrasında camur gibi kötü renkli bi akıntı baslıyor 3-4 gün bazen 1 haftayı buluyor düzelmesi.dogumdan 45 gün sonra ilk adetimi gördüm ve o zaman emzirdigim icin spral taktırmısdım dr um bu durumları sprale baglamısdı ve bende dayanamayıp sonunda sprali cıkardırdım simdi dogum kontrol hapına baslıcam.bu ayki adetim de yine aynı sekilde 3 gün öncesi siyah akıntıyla basladı ve kanamam o kadar azki sanırım yine kesilip 2 gün sonra falan yine baslıcak.aranızda böyle bi sorun yasayan varmı acaba.dr düzenin bu artık senin rahminde veya yumurtalıklarında herhangi bir sorun yok diyor ama ben cok rahatsızım bu durumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…