Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ben de mart annesiyim..normal doğum yapalı nerdeyse 2 ay oldu ama eşimle birlikte olunca korkunç ağrı çekiyorum....sizce normalmi,yaşayan varmı aranızda...? tekrar eskisi gibi olamayacakmı hiç,çok üzülüyorum...(((((((( :çok üzgünüm:
bende 1 subatta dogum yaptim hala cinsel iliskiye girerken acayip canim yaniyor.Hatta vajinanin icinde sol tarafta bisey var sanki batiyor yara gibi.Doktora gittim fitil verdi 1 hafta kullandim hala aciyor hala aciyor iyice sogudum bu iliski olayindan
benimde doğumum çok zor oldu bende keşke sezaryan olsaydım dedim eğer ilişki sırasında çok ağrıyosa normal doğumu tavsiye etmiycem kimseye
Bu soruyu esime sordum o da " eskisi gibi hic fark yok " dedi. Ki esim normal dogum yap diye basimin etini yedi. Ve ben normal dogum yapabileyim die hergun benimle yurudu. Eger oyle bisey duymus olsa ve inansa hic beni normal doguma tesvik eder miydi dersin :)Benim de en büyük korkum bu. Normal doğum istiyorum ama cinsel yaşamımızda sorun yaratır mı acaba? Bazı yerlerde vajinanın gevşediği ve eski formuna kavuşmadığı için erkeklerin pek memnun olmadığı yazıyor. Bu doğru mudur?
Ilerde derken ?aslında eskisi gibi olmuyor.. yani mutlaka ilerde farkediyosunuz ki genişleme olmuş bende 2.dogumumda dr'a ilk dogumdan sonra boyle bısey oldugunu bundada daha artacakmı merak ettıgımı soyledım, dr dogum dıkıslerımı ona gore attı resmen.. yanı sıkıntı olur korkusuyla bende tedbır aldım
Ilerde derken ?