ben bugun bu yuzden cok kizginim, kirginim ve uzgunum, esim moralimi cok bozdu
benim dogum normal ve dikisli oldu, bugun ilk defa denedik ama olmadi, hem cok acidi, hemde olmadi iste, esim sinirlendi, bagirdi felan cok moralim bozuldu, sacmalama benim sucummu ne yapayim aciyo olmuyor yeni dogum yaptim heralde felan diyorum, hala kalk git ya banyomu yapacan ne yapican felan dedi kalkti gitti, simdide yuzume bile bakmiyor delirecem yaa, anlayissiz gicik yaasenağlamasenağlama
nazan geçmiş olsun.inşallah düzelir.ayrıca aaaaa benim kocam asla öyle yapmaz ,çok anlayışlıdır ......falan deyip zaten morali bozuk olan arkadaşların morallerini böyle daha da bozmanın bir anlamı yok.biraz daha dikkatli olalım kütfen .empati kuralım.polemik yaratmak da istemiyorum.
hem sadece ben degil mart annelerinden hic bir arkadasim hicbirimizinüzmek kirmak iicn bu tarz seyler düsünmez siz neden durup dururken polemik yaratmaya calisiyosunuz anlamiyorm
sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşımalkisalkisalkis
hah ya dilimin ucunda söylesemmii deyip duruyorum ben de bunukaydirigubbakcemile3ayyynen öyle valla sen hiç canını sıkma yaklaşıncada de hadi ordannnnbana kiziyor birde kuruymusum diye, bende bir daha derse sen beceremiyorsan ben ne yapayim diycemalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?