• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası ağda

huzurlu_evim

OğlumEşimCanlarım...
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
853
485
358
arkadaşlar dikişlerim döküldü kırkımada az kaldı kırkım çıkar çıkmaz ağda yapmayı düşünüyorum annem kızıyor 2 filan başka yöntemlerle temizlik yap dikiyor sizce ağda yapsam sorun olurmu sonuçta iyileşmiş oluyo aranızda tecrübesi olan varmı annemde kaynamamasından korkuyo herhalde ama oturuyorken filan acı filan olmuyo artık bende herhalde iyileşti

arkadaşlar dikişlerim döküldü kırkımada az kaldı kırkım çıkar çıkmaz ağda yapmayı düşünüyorum annem kızıyor 2 filan başka yöntemlerle temizlik yap dikiyor sizce ağda yapsam sorun olurmu sonuçta iyileşmiş oluyo aranızda tecrübesi olan varmı annemde kaynamamasından korkuyo herhalde ama oturuyorken filan acı filan olmuyo artık bende herhalde iyileşti

merhaba benimde kırkımın çıkmasına az kaldı ama benım dikişlerim hala ağırıyor. eğer ağrım olmasaydı bende düşünürdüm benım dikişlerimde açıklık da var henüz tamiyileşmiş sayılmayız :(

Back