Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar yardımcı olurmusunuz.. dogum yapalı 7 ay oldu ama ben hala adet görmedim.. İlk dogumumda da 5ay sonra olmustum.. Buda gecikince endiselendm acıkcası, acaba hamile olabilirmiym ki... :18: :18:
Arkadaslar yardımcı olurmusunuz.. dogum yapalı 7 ay oldu ama ben hala adet görmedim.. İlk dogumumda da 5ay sonra olmustum.. Buda gecikince endiselendm acıkcası, acaba hamile olabilirmiym ki... :18: :18:
Canım bende ilk bebegimde 6. Ayda olmustum bu bebegim 15 aylık bende hala adet olmadım doktora gittim emziriyorsan normal 19 ay olmazsan sonra bi kontrole gel ve korunmayı unutma diye tembih etti