• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum sonrası adet....?????

kader0618

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2013
34
4
6
34
Ankara
Arkadaslar yardımcı olurmusunuz.. dogum yapalı 7 ay oldu ama ben hala adet görmedim.. İlk dogumumda da 5ay sonra olmustum.. Buda gecikince endiselendm acıkcası, acaba hamile olabilirmiym ki... :18: :18:

doktora gıtmelısın bıran once 7 ay cok uzun bır zaman ,
sut korumasına da ınanma cok yakın bır arkadasım bebegı 5 aylıkken kazayla hamıle kaldı

Arkadaslar yardımcı olurmusunuz.. dogum yapalı 7 ay oldu ama ben hala adet görmedim.. İlk dogumumda da 5ay sonra olmustum.. Buda gecikince endiselendm acıkcası, acaba hamile olabilirmiym ki... :18: :18:

korkulacak bişey yok ben 10 adet olmadım yanlış hatırlamıyosam 12 ay normal diye biliyorum ama süt koruyor diye güvenme derim ...

Canım bende ilk bebegimde 6. Ayda olmustum bu bebegim 15 aylık bende hala adet olmadım doktora gittim emziriyorsan normal 19 ay olmazsan sonra bi kontrole gel ve korunmayı unutma diye tembih etti

Back