• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası adet sancısı

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.789
1.444
63
Merhaba kızlar,

Doğum sonrası ağrılı adet durumunuz oldu mu?

Gebelik öncesi çok ağrılı regl oluyordum, dogum yapalı 8 ay oldu günlerdir ağrı çekiyorum. Doğumdan sonra geçecek diyen çok olmuştu acaba sezaryen diye mu geçmiyor?

Merhaba kızlar,

Gebelik öncesi çok ağrılı regl oluyordum, dogum yapalı 8 ay oldu günlerdir ağrı çekiyorum. Doğumdan sonra geçecek diyen çok olmuştu acaba sezaryen diye mu geçmiyor?
Evet oldu.Doğumdan sonraki ilk 4 adetim öyle doğum öbcesş gibi değildi.Ağrısızdı hatta sevinmiştim.5.adetim de bi sancı ağrı yaşadım ki doğumdan önceki düzenimin aynısıydı mahvetti ama son adetimde öyle ağrı pek olmadı😅.Değişik bi süreç yani

Merhaba kızlar,

Ben de sezaryen doğum yaptım. 40 çıkar çıkmaz regl olmaya başladım ve sıfır sancı. Hatta ben de böyle olunca bi sorun mu var diye düşünüyordum.

Benim çok ağrılı ve pıhtılı olurdu miyomdan sebepti bebekle beraber 8 cm lik miyomumu da aldı şükür reglim 2 senedir çok rahat. Kontrole gittiniz mi ?

Merhaba kızlar,

Merhaba ben çok sancı çeken biriydim pko var doğum hiç olmadı, ancak ben inositol kullandım kullanalı sancısız adet görüyorum hiç bir şekilde sancım olmuyo sadece dehşet bi göğüs ağrısı 10 gün evvelden başlıyo okadar

Ben de sezaryen doğum yaptım. 40 çıkar çıkmaz regl olmaya başladım ve sıfır sancı. Hatta ben de böyle olunca bi sorun mu var diye düşünüyordum.
Aslında doğrusu buymuş sancısız adet görmek doğalıymış bende bilmiyodum yeni öğrendim ve inositol vitaminiyle hiç sancı cekmiyorum artık

Back