slm arkadaşlar ben 2009 ağustosta doğum yaptım sezeryan ile. lohusalık dönemi geçtikten 7.5 ay sonra ilk adetimi gördüm fakat bir daha olmadım üstünden 2 ay geçti normal mi acaba doktora gitmeye korkuyorum bötyle düzensizliik yaşayıp doktora giden var mı? var ise doktorun önerisi ne oldu cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim
ben 2010 ocakta doğum yaptım.ilk adetimi martta gördüm.ikinciyi nisanada gördüm.bu ay olmadım henüz..gecikti..test bile yaptırdım korkumdan..allahtan negatif çıktı.bir süre daha bekleyeceğim.olmazsam doktora gideceğim..
25 Şubatta doĞum yaptım..22 nısanda reglıye benzer kanamam oldu fakat Çok kısa sÜrdÜ ve az geldı..Şımdı olmadım bende telaŞlandım ama bu normalmıŞ...bu kanamaya kırk sonu denıyormuŞ..dÜzene gırmesı 6 ayı buluyormuŞ..
slm arkadaşlar ben 2009 ağustosta doğum yaptım sezeryan ile. lohusalık dönemi geçtikten 7.5 ay sonra ilk adetimi gördüm fakat bir daha olmadım üstünden 2 ay geçti normal mi acaba doktora gitmeye korkuyorum bötyle düzensizliik yaşayıp doktora giden var mı? var ise doktorun önerisi ne oldu cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim
Benim de aynen böyle oldu 7.ayda adet gördüm aradan 1,5 ay geçti hala ikinciyi olmadım. Ama doktora gitmeye gerek yok çünkü bunların çok normal olduğunu biliyorum. Boşuna endişelenme