• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası adet görmek

kelebek1979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.447
1.301
83
45
kızlar bu ayki adetimle ilgili bir sıkıntı yaşıyorum, sizin fikirlerinizi almak istedim.

doğum yapalı 15 ay oldu. ve halen emziriyorum.

doğumdan sonra 12ay regl olmadım. kafayada hiç takmadım. sonrasında 3 sefer regl oldum, ve hepsindede yaklaşık 28er gün arayla. en son 16gün önce olmuştum. sonrasında 3-4gündür karnımda bir agrı var, ama her zamanki regl agrısından farklı. dün gece çok afadersiniz ama ilişkiye girdik. ilişkiden sonra bir baktım kanama olmuş. herhalde zorlandı o yüzden kanadı diye düşündüm. bugünde hafif kanama var ama tortu gibi bişeylerde geliyor, yani koyu kıvamda kan gibi bişey.

yani daha 16 gün geçti, çok erken. ve öncesinde her regl öncesi yaşadığım karın agrısından farklı bir agrı çektim, ve tam ilişki sonrası kanama başladı. ve bugünde gelen şey her zamanki regl dönemi kanı degil.

bu arada korunuyoruz, bundan eminim.

normalmidir acaba kafam allah bullak oldu. sizlere bir sormak istedim.

kızlar bu ayki adetimle ilgili bir sıkıntı yaşıyorum, sizin fikirlerinizi almak istedim.

doğum yapalı 15 ay oldu. ve halen emziriyorum.

doğumdan sonra 12ay regl olmadım. kafayada hiç takmadım. sonrasında 3 sefer regl oldum, ve hepsindede yaklaşık 28er gün arayla. en son 16gün önce olmuştum. sonrasında 3-4gündür karnımda bir agrı var, ama her zamanki regl agrısından farklı. dün gece çok afadersiniz ama ilişkiye girdik. ilişkiden sonra bir baktım kanama olmuş. herhalde zorlandı o yüzden kanadı diye düşündüm. bugünde hafif kanama var ama tortu gibi bişeylerde geliyor, yani koyu kıvamda kan gibi bişey.

yani daha 16 gün geçti, çok erken. ve öncesinde her regl öncesi yaşadığım karın agrısından farklı bir agrı çektim, ve tam ilişki sonrası kanama başladı. ve bugünde gelen şey her zamanki regl dönemi kanı degil.

bu arada korunuyoruz, bundan eminim.

normalmidir acaba kafam allah bullak oldu. sizlere bir sormak istedim.
Normaldir bence çünkü adetiniz daha düzene girmemiş ki bekleyin bence bi süre

ama kafamı kurcalayan konu, dogumdan sonra adet başladı ve 3 adet düzenli geçti, şimdi neden düzensizleşti
Sogumdan sonra başlayan adet 1 gıl boyunca düzensiz olur. İster 40 gün sonra adet ol ister 1 yıl sonra. Hormonların değişiyo bi 6 ay kendine müsade et baktın hala düzensiz doktora git bence

Back