Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 31 ocakta doğum yaptım, ilk adetimi geçen ayın 5inde oldum , bu ayın 9u oldu gelen yok , normalde hep 2 3 gün erken gelirdi , doğum sonrası düzensizlik olur mu böyle ?
İlk bir yıl düzensizlik olabilir demişti doktorum. 8 ay oldu doğum yapalı sadece 1 kere regl oldum. Kontrollerim normal ama. Süt hormonu sanırım bastırıyor.
İlk bir yıl düzensizlik olabilir demişti doktorum. 8 ay oldu doğum yapalı sadece 1 kere regl oldum. Kontrollerim normal ama. Süt hormonu sanırım bastırıyor.
Evet olabiliyor. 3-4 adet sonra düzene giriyor. Mayıs 21 de oldum ilk adetimi sonra haziran 29 ama o hafta beni çok yordu ağrı sancı gelecekmiş gibi herşey var ama gelmedi. İlk doğumum sonrasındada adet düzeninin oturması zaman almıştı. Emzirdiğimiz için prolaktin hormonuda baskılıyor o sbeeple de değişiklikler olabiliyor.
Arkadaşlar 31 ocakta doğum yaptım, ilk adetimi geçen ayın 5inde oldum , bu ayın 9u oldu gelen yok , normalde hep 2 3 gün erken gelirdi , doğum sonrası düzensizlik olur mu böyle ?
Bende dogumdan sonra ilk adet oldum 2. Ay olduğumda dediğiniz gibi 4 gün geç oldum normalde hep günü gününe olurdum 3. Ay 8 gün geçince hamile olduğumu öğrendim
Bende dogumdan sonra ilk adet oldum 2. Ay olduğumda dediğiniz gibi 4 gün geç oldum normalde hep günü gününe olurdum 3. Ay 8 gün geçince hamile olduğumu öğrendim