Doğum sonrası adet düzensizliği yaşayan var mı?

jinep

tontiş kızım benim..
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
28
0
86
Kocaeli
arkadaşlar, 9 ay oldu doğum yapalı.. 7.ayımda adet gördüm.8.ayımda da bir hafta öncesinden ikinci kez adet gördüm..şimdi 9.aydayız.ama hala adet görmedim..olmaması normal mi? 6 gün geçti..test yaptırdım hamile değilim..ama yine de korkuyorum.. düzensizlik oluyomu? bu şekilde düzenszilik yaşayan varmı?

evet bendede var canim 8ay oldu dogum yapali 2kez adet oldum hatta 3uncu bekliyorum olmam lazimdi 2haftadi tik yok test yaptim hamile falan deyilim ya :)
bizim sucumuz ne

bende de var düzensizlik ilk görmeye başladığım zamanlar 10-15 gün gecikiyordu şimdide 5 gün falan önce oluyorum ne zaman düzelecek bakalım

siz yine ara sıra da olsa adet görüyorsunuz. benim kızım 10 aylık oldu ama ben bir kez bile olmadım:bbo:

valla bende de birkarisiklik var ama cözemedim

logusalikta 28 gün kanamam oldu

ondan sonra kesildi geldi derken martta dogm kontrl hapina basladim 2,5 ay oldu halen kanam var dr. gittim gecer xdedidi gecmedi bugün tekrardan ariyacm dr. bakim ne diyecek gidicm kontrole.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…