• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası

İdrar testi yaptınız mı?
Emzirdigim için benim de reglim düzenli değil. Bazen 3 gün önce gelir. Bazen 10 gün gecikir.
Kan verdim direkt 6 gün gecikmeyle daha net sonuç alırım dedim. Negatif çıktı hala olmadım ama bekliyorum

Ya prezervatife de güvenilmez ben bu sefer taşmayla gebe kaldım, size de olacak diye bı durum yok ama güven olmuyor yani, hiç prezervatifsiz yanıma yaklastirmadim olacagi varsa oluyor 😅
Ne kadar koruma %99 da olsa o %1lik ihtimal hep var maalesef. Benim çok şükür kan sonucum negatif geldi. Regl olduğumda hapa da başlıycam ek olarak 😃

Ne kadar koruma %99 da olsa o %1lik ihtimal hep var maalesef. Benim çok şükür kan sonucum negatif geldi. Regl olduğumda hapa da başlıycam ek olarak 😃
Bız istiyorduk Allah'tan da ben dusuklerim var diye stresliyim korkuyordum hep erteliyordum bir senedir, nasip böyleymiş yoksa adım atamayacaktim bı süre daha 😊

Bız istiyorduk Allah'tan da ben dusuklerim var diye stresliyim korkuyordum hep erteliyordum bir senedir, nasip böyleymiş yoksa adım atamayacaktim bı süre daha 😊
Çok sevindim sizin adınıza. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 💕
Bizim daha yeni bebeğimiz oldu 5.ayına giricek, ailelerden uzak yaşıyoruz tek bakıyoruz. O yüzden psikolojik olarak çok zorlardı özellikle beni. Çok şükür korktuğumuz başımıza gelmedi. Allah isteyen bakabilecek yetebilecek herkese nasip etsin sağlıkla inşallah 🥰

O zaman papatya çayı falan iç korkma 😅
Ay sonucu görünce zaten üstümden tır geçmiş gibi bir şey oldu böyle bir oh çektim içimden, rahatlık geldi 😃 şimdi onun sırası ne zaman isterse gelsin 😃😃

Back
X