Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya prezervatife de güvenilmez ben bu sefer taşmayla gebe kaldım, size de olacak diye bı durum yok ama güven olmuyor yani, hiç prezervatifsiz yanıma yaklastirmadim olacagi varsa oluyor
Bız istiyorduk Allah'tan da ben dusuklerim var diye stresliyim korkuyordum hep erteliyordum bir senedir, nasip böyleymiş yoksa adım atamayacaktim bı süre daha
Bız istiyorduk Allah'tan da ben dusuklerim var diye stresliyim korkuyordum hep erteliyordum bir senedir, nasip böyleymiş yoksa adım atamayacaktim bı süre daha
Çok sevindim sizin adınıza. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah Bizim daha yeni bebeğimiz oldu 5.ayına giricek, ailelerden uzak yaşıyoruz tek bakıyoruz. O yüzden psikolojik olarak çok zorlardı özellikle beni. Çok şükür korktuğumuz başımıza gelmedi. Allah isteyen bakabilecek yetebilecek herkese nasip etsin sağlıkla inşallah